Anonimen -> RE: družina (11.6.2007 18:50:45)
|
jaz sem želela samo nasvet kako in kaj, pa ste me napadli, kot da sem jaz največji lopov, ker tečnarim zaradi enih vrat. veste, če bi vi živeli tako kot sem jaz - bila na mrzlem, saj mi je sestra zapirala vrata sobe, jesti sem morala na na tleh, po sedmi uri sem morala dati tv na minimum jakost, v najbolj mrzli zimi mi je odpirala okno v kopalnici, preden sem se tuširala, 10 let sem živela v stalnem šikaniranju, v psihični zafrkanciji, bila sem manj vredna kot smetka.....hisa je bila od babi. ne jaz ne sestra nisva bili upravcieni do hise, pa pa 2 hcerki od stare mame (mami in teta). obe sta se odpovedaliv mojo korist, sestra pa itak ni imela pravo na glasovanje. se je pa tud ona strinjala da naj imam jaz hišo. preden je šla mi je pobrala vse vredne stvari, in če sem želela obdržati vrata sem jih mogla plačati (čeprav so bila stara čist ok, a jih je vrgla ona vn - se ji niso dopadla), sedaj pa jih hoče nazaj. zato se mi zdi mal mim vse skupi (čeprov v sebi vem, da jih bom dala, ker pač nisem nesramna). želela sem samo kakšen nasvet. in da me potem obtožujete kaj mi je , kaj so ta vrata tok posebnega, da nimam normalnega odnosa s sestro, da je to ena brezvezna zadeva......ne vem, želela sem samo nasvet kaj bi vi naredili, ne pa da me še vi napadate. pozdrav.
|
|
|
|