|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cudne bolecine
9.6.2007 11:32:51   
tecka_nosecka
POzdravljene!

Upam, da mi boste znale svetovati, oz. da me boste potolažile. Nosecka sem ze polnih 33 tednov in do sedaj sploh nisem vedela, da sem noseca (nobenih problemov, bolecin, slabosti...) - do vceraj, ko pa me je kar naenkrat zacelo boleti v spodnjem delu trebuha. In to tako mocno, da nisem mogla ne lezati, ne sedeti, kaj sele stati. Danes je sicer ze malo bolje ampak bolecina ni izginila.

Ne znam pa je opisat - nahaja se "kjer se trebuh konca" in vcasih me kaj spikne tudi v noznici. Izcedka ni, oz. je cisto normalen... 

3 dni nazaj sem bila na rednem pregledu pri G. in je rekel, da ni nic narobe in da nosecnost poteka v najlepsem redu.

Je mozno, da se otrok pomika bolj dol in da se je zacel siriti maternicni vrat in da ni razloga za paniko, ali bi bil potreben pregled?

Hvala ze vnaprej vsem.
In lep dan. Izkoristite ga za najbližnje!

Tecka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cudne bolecine
9.6.2007 11:41:46   
Marogica
Najbrž te boli sramna kost. Vsaj tako je bilo pri meni, začelo pa se je nekje v 30. tednu. SEm zaradi tega pristala v bolnišnici, kjer so mi odredili STROGO mirovanje, ker lahko pride do prezgodnjega poroda. SEm šla vseeno domov(po enem tednu), vendar ti toplo priporočam, da ne delaš ničesar...niti kuhaš, pereš, hodiš...razen WC-ja.-Tako mi je bilo naročeno v porodnišnici...

Se pa vsekako pozanimaj še enkrat pri tvojem ginekologu...in čimveč miruj do njegovega obiska.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tecka_nosecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2007 19:25:15   
Bajsa
Pozdravljene!
Tudi jaz imam eno vprašanje! Sem v 7 tednu user posted image  končno!! No ja 7 t vsaj po mojih izračunih :)user posted image . Pri ginekologu še nisem bila. V spodnjem delu trebuha imam take čudne bolečine, kot da bi imela menstrualne krče, take šibke, pa mal bolj močne, pa spet, vsake tolk časa. Izcedka ni, razen seveda stalnica... beli tok....
Mislite da je kaj narobe, a je to tko dost normalno?????

Hvala

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2007 19:28:21   
tinaaja
bajsa, naceloma normalno.

tecka_nosecka - ce je bolecina tok mocna, bi sla vseeno preverit na urgenco.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?