Cudne bolecine (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tecka_nosecka -> Cudne bolecine (9.6.2007 11:32:51)

POzdravljene!

Upam, da mi boste znale svetovati, oz. da me boste potolažile. Nosecka sem ze polnih 33 tednov in do sedaj sploh nisem vedela, da sem noseca (nobenih problemov, bolecin, slabosti...) - do vceraj, ko pa me je kar naenkrat zacelo boleti v spodnjem delu trebuha. In to tako mocno, da nisem mogla ne lezati, ne sedeti, kaj sele stati. Danes je sicer ze malo bolje ampak bolecina ni izginila.

Ne znam pa je opisat - nahaja se "kjer se trebuh konca" in vcasih me kaj spikne tudi v noznici. Izcedka ni, oz. je cisto normalen... 

3 dni nazaj sem bila na rednem pregledu pri G. in je rekel, da ni nic narobe in da nosecnost poteka v najlepsem redu.

Je mozno, da se otrok pomika bolj dol in da se je zacel siriti maternicni vrat in da ni razloga za paniko, ali bi bil potreben pregled?

Hvala ze vnaprej vsem.
In lep dan. Izkoristite ga za najbližnje!

Tecka

Marogica -> RE: Cudne bolecine (9.6.2007 11:41:46)

Najbrž te boli sramna kost. Vsaj tako je bilo pri meni, začelo pa se je nekje v 30. tednu. SEm zaradi tega pristala v bolnišnici, kjer so mi odredili STROGO mirovanje, ker lahko pride do prezgodnjega poroda. SEm šla vseeno domov(po enem tednu), vendar ti toplo priporočam, da ne delaš ničesar...niti kuhaš, pereš, hodiš...razen WC-ja.-Tako mi je bilo naročeno v porodnišnici...

Se pa vsekako pozanimaj še enkrat pri tvojem ginekologu...in čimveč miruj do njegovega obiska.

Bajsa -> RE: Cudne bolecine (9.6.2007 19:25:15)

Pozdravljene!
Tudi jaz imam eno vprašanje! Sem v 7 tednu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] končno!! No ja 7 t vsaj po mojih izračunih :)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Pri ginekologu še nisem bila. V spodnjem delu trebuha imam take čudne bolečine, kot da bi imela menstrualne krče, take šibke, pa mal bolj močne, pa spet, vsake tolk časa. Izcedka ni, razen seveda stalnica... beli tok....
Mislite da je kaj narobe, a je to tko dost normalno?????

Hvala

tinaaja -> RE: Cudne bolecine (9.6.2007 19:28:21)

bajsa, naceloma normalno.

tecka_nosecka - ce je bolecina tok mocna, bi sla vseeno preverit na urgenco.

Stran: [1]