Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 14:46:01
|
|
|
|
GoYa
|
Oooo, superca. :bravo::duda::bravo::duda: Cestitke nosečki :nosecka: in vse najboljše bodočemu očku. Lp, GoYa
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 14:52:16
|
|
|
|
Tiamo
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: čestitam :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: upam ,da se ti kmalu pridružimo v klubu :nosecka:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 14:59:27
|
|
|
|
špelin@
|
BRAVO !!! 9nebesa9nebesa9nebesa Iskrene čestitke tudi z moje strani :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 15:12:45
|
|
|
|
meeryana
|
Pa čestitaaaaaam, kaka srečaaaa!!!!!! VSO SREČO OBEMA IN MALI PIKICI!!!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 15:15:10
|
|
|
|
simonas
|
ISKRENE ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: SIMONA
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 15:48:22
|
|
|
|
Ninika1
|
:bravo::bravo::bravo:ČESTITAM!!!:bravo::bravo::bravo: Res lepo in zdravo nosečnost ti želim!! Dragemu si dala najlepše darilo za :torta:!!! Drži pesti, da se ti čimprej pridružimo :):zajcek: Še enkrat ČESTITAM!!!!:bravo::bravo::bravo: Ninika
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 15:50:00
|
|
|
|
Janeja
|
:bravo::bravo::bravo: Čestitke Bety! :bravo::bravo::bravo: Zdaj pa pazi nase in :duda:, pa čim bolj uživaj kot :nosecka:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 16:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, še od mene malo slončkov! :sloncek::sloncek::sloncek: Čestitam!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 18:34:57
|
|
|
|
Kinokija
|
Evo, še od mene tople,iskrene čestitke :darilo::darilo::darilo: Tako lepo doživeto si opisovala to, da so mi kar take solzice stopile v oči, tko lepo in oh 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa :miska:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 18:38:28
|
|
|
|
cat
|
Čestitaaaaaaaam!:rozica::darilo: Kako lepo, da si srečka :nosecka:. Zdej pa že :kuza: vse za tabo... Uživaj!:bravo::muca:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 20:24:25
|
|
|
|
Anitka
|
Ja Č9nebesaE9nebesaS9nebesaT9nebesaI9nebesaT9nebesaA9nebesaM9nebesa! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Spet ena izmed "fosilk"! Draga Bety iskrene čestitke, lepo nosečnost in zdravo pikico ti želim. Čestitke seveda tudi dragemu! Anitka:metulj: P.S. PRIDEMO KMALU ZA TABO V 9nebesa
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 21:25:39
|
|
|
|
puncica
|
Evo pa je še en semenček končno našel pot do skritega jajčeka:)- Bravo Semenček in bravo Beti. Tvoj dragi pa je dobil verjetno najlepše darilo v vseh letih. :bravo::bravo::bravo: Uživajta in skrbi na stran
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 22:00:26
|
|
|
|
pika74
|
:nosecka:Bety:nosecka: jaz sem prav vesela:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, da je končno spet ratalo eni fosilki8);). Uživaj in pobožaj bušija:nosecka:, pa prid še kej naokol:kuza:. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 22:23:03
|
|
|
|
Alexandra
|
Bi rekli SREČKA NOSEČKA. Čestitke obema. Vsem, ki se trudijo :nosecka:, pa želim, da čim prej ugledajo :modri:.
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 22:26:24
|
|
|
|
pravljica
|
:bravo:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 22:27:41
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo: Cestitke...od mami + :muca: Zare
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 29.10.2004 8:04:10
|
|
|
|
koala
|
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: čuvaj :duda: uživaj v :nosecka: in ne pozabi na nas stare borke! Koala
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 29.10.2004 8:27:17
|
|
|
|
Maša26
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Take zgodbice pa najraje berem!!!!! Jaz že sedaj, ko še nisem :nosecka:, velikokrat razmišljam, kako bom povedala očkotu :) Da je imel tvoj dragi še rojstni dan, kaj lepšega si pa res ne moreš želeti... noro. Vso srečo!!! :miska::miska::miska:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.