|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI MI POSKUŠAMO
7.6.2007 16:46:54   
Anitka
Ojla novinke - dobrodošle! ČImprej vam želim user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.6.2007 20:37:58   
tamala_82
Anitka hvala za "dobrodošlico" user posted image
SREČNO tudi tebi - upam, da ti uspe in boš srečka user posted image le glej, da boš poročala user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.6.2007 21:25:35   
Anitka
Oja, brez skrbi, da bom poročala user posted image user posted image user posted image Seveda bom najprej kar bom storila na RR-ji, ko bom user posted image , odprla 300. nadaljevanje ZA NAS, na forumu Upajmo skupaj. 

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.6.2007 21:41:19   
Serendipity
user posted image
Ojla bodoče user posted image !

Super!! Več nas je, lepše je user posted image !

Uh, da bi vam/nam le čimprej ratalo .... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.6.2007 22:39:23   
Anonimen
mi se tudi trudimo. prejšnji mesec nismo bli preveč pridni, ta mesec nam pa kar gre. sicer zdej možeka par dni ni, ker je naokoli, ampak sva že bla pridna par dni in bova spet, ko se vrne user posted image .
a 4. dan je ploden? upajmo. user posted image  sem dobila 2. junija, ponavadi traja 2-3 dni. midva sva 5. lepo slončkala. upajmo, da se tvoj nasvet posreči pri nama...
vso srečo tudi vsem ostalim. in veliko črtic želim videt ta mesec user posted image .

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
8.6.2007 12:05:14   
renata nana
tudi jaz sem dobila 2. junija user posted image trajala pa je tri dni potem pa sva četrti dan veselouser posted image tako, da upam  da nama bo ta mesec ratalo. nevem vsake tolko časa pa občutim rahlo špikanje v jajčnikih. kaj mislite so to dobri znaki ali pa samo psiha?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.6.2007 12:22:39   
ANIME
Dobrodošle novinke... še kdo naj reče, da slovenska rodnost upada user posted image  evo koliko nas samo je vsak mesec, ki upamo na user posted image

Pri meni  user posted image  traja 4-5 dni ampak od tretjega dne naprej je zelo blaga. In sva skoraj vsak mesec user posted image  (ker takrat mi blazno paše), pa se za enkrat še ni prijelo.

Midva recimo  probavava že 9 mesecev, čeprav so bili to samo meseci brez zaščite ... ampak glede na to, da se niti nisva preveč trudila, niti ni bilo pretiranega razočaranja. Kot zanalašč je med mojo O vedno kaj vmes prišlo, da se nama ni dalo, nisva bila razpoložena ali kaj podobnega.

Ta mesec sva pa oba sklenila, da greva na polno in se bova trudila vsak drugi ali tretji dan lepo user posted image , zraven si še BT merim (prvič) in to čisto za vsak slučaj, če bo kaj sploh pokazalo. Glede na to, da sem jo imela 30.05, je ne pričakujem okoli 26.06 ... bomo pa videli kako in kaj
Slej ko prej enkrat se bo že pokazal magični user posted image user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.6.2007 12:25:08   
hmm
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82

drugače pa ja - vita, enim res rata takoj, spet drugi se morajo malo bolj potruditi. so pa potem še toliko bolj veseli, ko zagledajo user posted image  user posted image ...

Jaz sem predstavnica obojihuser posted image . Dvakrat mi je ratalo takoj, ampak res takoj, a to je bilo že leta nazaj... Zdaj pa očitno nisem več take sreče, želja je pa ogromna. Poskušamo že tretji mesec in se mi zdi, da me bo kar konec, če ta mesec ne uspeuser posted image , pa strah me je, da je kaj narobe...

To z ovulacijo pa je meni tudi ful čudno, sem jo imela že na vse mogoče dni, ne le 14 dni pred user posted image , a je vaša tudi tako zmedenauser posted image ??

Držim pesti za vse upajoče, da nam čimprej rata in bomo srečke user posted image !user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?