|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi mi poskušamo
7.6.2007 11:03:37   
vita80
Pozdravljene!
Kar nekaj časa že prebiram te forume, zato sem se opogumila in se odločila, da tudi jaz sodelujem v njih. Tudi mi se trudimo, da bi dobiliuser posted image , zadnji mesec še posebej intenzivno user posted image . Upam, da se čimprej pokaže user posted image .

LP

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 7.6.2007 13:55:27 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TUDI MI POSKUŠAMO
7.6.2007 11:15:29   
pepa6
Pozdravljena

Tudi jaz in moj delava na otroku že 3 mesce, vendar nama še vedno ni ratalo. Upoštevala sem tiste 3 mesece, ko se bi naj telo čistilo Kt, pa še Centramed Mammi jemljem že 4 mesece. To čakanje na user posted image  me počasi dela živčno. Le kako uspe tistim, ki se že po leto in pol trudijo? Res morajo biti močne osebe, in vsem tistim, ki jim še ni ratalo želim veliko sreče, da jim rata.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2007 11:24:34   
vita80
Jaz pa enostavno ne razumem tistih, ki rečejo, da se je kar zgodilo, da so user posted image . Te so lahko user posted image . Upam, da ne dobim okrog 20. user posted image . Čeprav se mi zdi, da se mi vrti, da me bolijo bradavice, špika v spodnjem delu trebuha... Po mojem je prehitro za kakšne znake, to sigurno dela podzavest!user posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2007 11:29:10   
tamala_82
vita80 dobrodošla na RR user posted image
tudi za nama je prvi mesec veselegauser posted image in čez 3 dni bo vse jasno ... al bo user posted image al bo pa user posted image     user posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje, pravijo ... dejmo močno stiskat pestke, da nas čim prej obišče teta štorklja in nam prinese lepo, zdravo in močno user posted image

čakanje oz. nečakanje user posted image pa res ubija , ampak se ne damo!!!

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2007 11:35:15   
tamala_82
drugače pa ja - vita, enim res rata takoj, spet drugi se morajo malo bolj potruditi. so pa potem še toliko bolj veseli, ko zagledajo user posted image  user posted image ...

osebno vsaki ženski (vsakemu paru) iz srca privoščim, da jim že kar takoj rata!!! joj, to je enega veselja!!!

kar se pa znakov tiče - ja, veliko je v podzavesti ... ko je želja po user posted image tako močna in začne psiha delat ... ti pa iskreno želim, da 20.6. ne bi bilo user posted image - le glej, da boš poročala!!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2007 11:47:56   
vita80
Seveda bom poročala o user posted image , upam da je ne bo še z razlogom več, tisti čas bom ravnokar user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2007 11:51:30   
vita80
Tamala upam in držim pesti, da zagledaš čez par dni user posted image aliuser posted image  user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2007 11:57:44   
tamala_82
hvala vita80 - bova si vzajemno držali pestke za user posted image  user posted image
lepo se imejta na dopustu (mimogrede, kam jo bosta pa mahnila?). mi2 bova mogla na dopustka počakat še kakšen mesec user posted image bo pa takrat lepše in slajše ... user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2007 12:10:43   
Ana Luna
živjo, punce! tudi mi poskušamo ... zdaj že tretji mesec. vsem iz srca prvoščim, da čim prej postanete srečke nosečke, z mano vred! 

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2007 12:20:33   
vita80
Tamala, mahnila ga bova kar tu čez SLO obalo in upam, da bo to najin zadnji samski dopust!user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2007 12:23:27   
vita80
Ana, počasi se daleč pride, mislim in upam, da bo nam kmalu uspelo!user posted image

Da bomo kmalu user posted image  in čezuser posted image  dobileuser posted image .
Do takrat pa veselo na delo user posted image ... Že čakam, da bo ura 2! user posted image

LP

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2007 12:41:54   
Anonimen
Men je leta nazaj ena starejša gospa rekla,da je 4 dan menstruacije najbolj ploden dan.Jaz sem pri obeh zanosila takoj prvi mesec in to tiste dni,ker sedmega dne,ko bi mogla biti ovulacija ni bilo.Bila sem že noseča.
Enim se gnusi takrat seksat.Jaz jo 4 dan nisem imela,tako da je bilo še lažjeuser posted image
Tako je zanosila tudi moja sestrična in moja sodelavka.
Samo povemuser posted image

(odgovor članu vita80)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2007 12:46:29   
pepa6
Hm, jaz imam navadno 4 dan menstruacijew bl blagi, je prej že rjav izcedek kot user posted image , tak, da bom to po 19 juniju preizkusla, da vidimo, če se bo takrat prijelo. Hvala za predlog

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2007 12:56:37   
vita80
Pozdravljena!

Ja nekaj sem že slišala, da se da med menstruacijo zanosit, nisem pa vedela, da je to 4 dan. Pri men je user posted image  tak blaga, da bi se to dalo izvest. Če ta mesec ne bo nič z rezultatom plodnih dnevov bomo pa probali drgač. Hvala za nasvet!!!

Lepo user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.6.2007 13:02:25   
Anonimen
Če vam rata mi daste za kavouser posted image

(odgovor članu vita80)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.6.2007 13:03:11   
tamala_82
Opa opa ... no zanimivo! Tudi moja user posted image je bolj boga, tako da sva do zdej še vedno že tretji al pa četrti dan veselo user posted image (je pač težko zdržat user posted image ) - pa na tak način nisem zanosila user posted image . Vem pa, da se da tudi med user posted image zanosit, vendar so takrat možnosti zelo zelo majhne ...

**** - ČESTITKE!! lepo user posted image in zdravega user posted image      user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.6.2007 13:04:31   
tamala_82
**** ma ne eno kavo - dvojno kavo, več kavic, še tortico zraven, če boš hotela user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 17
7.6.2007 13:05:11   
vita80
Ni problema! user posted image Ob kavici pa še kak pameten nasvet!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.6.2007 13:13:11   
Srčekgirll
Super, spet sm neki novega zvedla. Tud jst bom poizkusila, če jo bom slučajno 20.6. dobila, kar upam da ne, user posted image 4 dan user posted image  .
Srečno vsem!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.6.2007 13:17:27   
dezurna
tudi mi smo začeli ta mesec aktivnouser posted image in upam da ne bo user posted image  okrog 18.6,ko smo načrtovali prvega otročka je bilo že prvi mesec user posted image  user posted image ,zdaj pa ne vem koliko časa bo potrebnega,upam da bo kmalu. Ovulacijski test je kazal ovulacijo 3.in 4.6.07 in smo bili tiste dni kar pridni,zdaj pa čakamo a nam je uspelo ali gremo vse znova. Za vse nas ,ki čakamo nauser posted image user posted image  pa držim pesti.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.6.2007 13:48:51   
NADA79
Evo punce naj vam povem, da je pa nama ratalo kar v prvo. user posted image  sem imela od 11-17.2 zanosila sem pa 18. Tako da ne vm več kako je s temi dnevi O. Čim manj se obremenjujte z štetjem ,da ne boste čisto ne tleh psihično. Ko bo bo. Pustite se presenetit. Vsekakor pa vam želim čim prejšnjo user posted image in nikoli ne veš mogoče pa je katera že user posted image . Vsekakor veliko uspeha!

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.6.2007 14:04:29   
TinkiBinki
Hej punce!
Takih, ki jim rata v prvo, mislim, da je bolj malo.
Mi smo delali 6 mesecev in sem O dneve testirala z lističi. Tako da ne obupajte, se splača malo vztrajat. Saj user posted image  je lepa stvar...
Veliko user posted image  vam želim!

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.6.2007 14:40:11   
tejč29
Te zadeve pa se res ne da programirati......nama je recimo ratalo v prvo in po 9 t je sledila abrazija in še laparoskopija (so spregledali IMN)....čez 3-5 dni pa imam plodne dneve (imam to srečo da čutim ovulacijo) in bova pridno delala na temu....tokrat upajmo da se nama bo posrečilo......

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.6.2007 14:47:05   
tamala_82
tejč29 kako pa čutiš ovulacijo?

špikanje v jajčnikih, glavobol, izcedek, prekomerno uživanje čokolade in ostalih sladkarij? user posted image vse to občutim pa še vedno nisem prepričana, al je al ni user posted image verjetno že preveč razmišljam o user posted image in je vse samo posledica psihe ... 

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.6.2007 15:05:15   
tejč29
rahla bolečina - špikanje v jajčniku, prozoren sluz cca. 10-14 dan ciklusa, včasih so tudi prsi malček boleče.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?