|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PCO in zanositev
15.6.2007 13:16:03   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: po33

DVOJČKI

kakšni dvojčki?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.6.2007 0:37:17   
po33
Odgovor je bil Beli vrtnici user posted image user posted image -brez heca user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.6.2007 10:33:55   
Anonimen
Meni je tudi ginekologinja rekla da imam PCO in da nimam ovulacij vendar me ni nič zdravla potem sem zamenjala gin. ta mi je pa predpisala dabroston za ureditev ciklusa in rekla da vidi ovulacijo in da ne vidi cist, tako da sem že čisto zmedena. Me je pa ful strah da ne morem zanosit ker mam mogoče zamašene jajcevode. A ma kera podobne izkušnje? A je PCO dvoolj tehten razlog zakaj po skoraj 2 letih še ni nič z user posted image .

(odgovor članu po33)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.6.2007 10:38:42   
hokejistka
Ursus tudi jaz sem imela pregled pri dveh G. Ena mi je rekla, da imam ciste na jajčnikih- na obeh. Moja osebna pa je rekla, da se ji ne zdi nič tako groznega in da ona v bistvu ne vidi veliko cist in da je ovulacija ravno bila ali pa ravno bo user posted image .
Če se trudita 2 leti ti pripadajo vse preiskave. Naj te pošlje na HSG. To je prva, osnovna preiskava pri ženski (predvidevam, da sta spermiogram že opravila). Meni je pomagalo in sem zdaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.6.2007 10:43:25   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

DVOJČKI

kakšni dvojčki?

Odgovor je bil Beli vrtnici -brez heca .

verjetno v zvezi s posledicami jemanja klomifena a ne? lahko so tudi trojčki!user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.6.2007 22:25:27   
po33
user posted image user posted image user posted image user posted image ,user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.6.2007 22:34:46   
po33
Lahko ti odgovorim takole,Ursus:Reš mi je rekel,ko sem bila najbolj obupana,da so moževe semenčice zelo žive in ni pri njemu nobenega probl.(je dal "sluz" takoj pod mikroskop,ker sva imela pred obiskom slučajno odnos) in,da moževe semenčice padajo na čisto neplodna tlauser posted image .On je pri meni izgubil vse pike.Tako sem potem probala pri biotu in potem klomifen,čez čas pa zanosila dvojčka.Sedaj sem na dabrostonu,pa mislim,da ni ovul.user posted image .Če se da,je najbolje,po mojem,da se nebi obremenjevale,pa se potem kar enkrat zgodi.Klinc,ko je pa tako težko čakat,a neuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.6.2007 13:23:00   
Fargesia
Dej mi povej po33, a res bioenergija tolk pomaga? mene že tok matra da bi šla k enemu dobremu bioenergetičarju, pa ne vem kam bi šla...

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.6.2007 21:53:58   
po33
Živ!Z možem sva hodila k Smiljaniču v Novo mesto in ne vem,če je še.Preveri.Oba je stimuliral za plodnost in priporočal pitje brezovega čaja - 3 l na dan-za čiščenje krvi in v Italijo sva hodila kupovat nek močnejši B vitamin in ga uživala kar nekaj mesecev.Kaj pa vem,kaj je zares pomagalo user posted image user posted image .Veliko sreče user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.6.2007 21:58:39   
Fargesia
Hvala! joj, NM nama je pa malo predaleč...sva iz okolice LJ... a kupljen bergov čaj al sveže nabran berezg?

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.6.2007 23:41:59   
po33
BREZIN čaj

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.