|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO in zanositev
6.6.2007 15:41:13   
tamala_82
Oj punce!

Vem, da je bilo o tej temi že veliko napisanega, pa vendar me zanima, koliko vas je takih, ki dejansko imate PCO in kako dolgo ste se mogle matrat za user posted image (če ste se sploh - hip hip hura za takšne srečke). user posted image

Za nama je namreč prvi mesec veselega user posted image . Nestrpno čakava 10.6. oz. tam nekje (ciklus imam med 33 in 37 dni), ko ne bo user posted image (vsaj upava, da je ne bo - tečke smotaneuser posted image ).

Pridne bodte in držim pesti, da smo vse čim prej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCO in zanositev
6.6.2007 19:14:49   
Fargesia
jaz sicer nimam spodbudnih novic zate...imam SPCO in sva že v 14. krogu v lovu za glavnim dobitkom! SREČNO!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2007 20:48:05   
tamala_82
ojojoj, maša82 user posted image
držim pesti, da vama čim prej rata!!! kaj pa klomifen in ostali hormoni, ki naj bi pomagali?

Mogoče neumestno vprašanje, pa vendar - SPCO? user posted image PCO=SPCO?? user posted image A je kakšna razlika al gre za isto stvar? Uuups ...

Upam, da bo o "privilegijih" (S)PCO-ja poročala še kakšna bejbika!
Jao jao jao, a je situacija pol res tako slaba? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2007 20:49:31   
lučka 25
Prav tako kot maša 82, imam tudi jaz SPCO in se z dragim trudiva 24 mescov. Prav nič lepe novice, kaj ne. Lahko pa je še kakšna, ki ji je uspelo prej.
Vama pa veliko sreče in čimprejšnji user posted image user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2007 22:26:30   
Fargesia
SPCO pomeni sindrom policističnih ovarijev (jajčnikov), PCO so pa policistični jajčniki...laično povedano, SPCO je huje kot PCO. S klomifenom sem "pridelala" dva hiperstimulaciji-eno zelo hudo, drugo malo manj...zdaj ne čakam nauser posted image 12.6., če pa pride grem na laparaskopijo 26.6.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2007 22:42:29   
taja27
še ena s SPCO, tri leta user posted image  brez glavnega zadetka, tri operacije, trije meseci klomifena, en neuspel IVF in takoj naslednji mesec po neuspelem IVFju  spontana zanositev. zdej je moja sončica stara 16 mesecev, jo ornk daje trma, ampak jst razmišljam, da so mi trojke sojene. torej me čakata še dva zadetka?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2007 7:27:14   
pina-1
tudi jaz sem "ponosna" lastnica SPCO. po enem letu igranja po lpsc zanosila takoj. sedaj v drugo pa se mantramo od oktobra lani. maja sem imela LPSC in klomifen, zdej pa čakamo na zadetek.

vidiš nas je kar dosti in vse se mantramo za naše sončke. ampak ti bojo prišli. samo rabijo čas, da se nardijo lepi najlepšiuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2007 8:34:40   
tamala_82
ojej, pa vas je res kar nekej user posted image
Maša82 - hvala za obrazložitev! torej imam "samo" PCO user posted image držim pesti, da user posted image 12.6. ne pride in ti ne bo potrebno na še eno laparo user posted image sama imam za sabo "samo" histero (zaenkrat), laparo pa je imela prjatelca in vem, da ni prijetno!!

Očitno tile PCO in SPCO res niso kar tako, pa vendar so mi (in upam, da tudi ostalim) vsaj malo vlili novega upanja  taja27 in njena 16-mesečna sončica in pina-1 s svojo sončico!

Vse bomo srečke nosečke user posted image !!! sicer pa - saj ni važno kdaj, važno je, da bomo!! Malo dlje pa traja zato, ker štorklja verjetno res (tako kot je že rekla pina-1) izbira najbolj srčkane, luškane in zdrave user posted image

Aja, kdaj pa ne pričakujete user posted image ? Da bomo lažje stiskale pestke ...
maša1982 - 12.6.
tamala_82 - 10.6.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2007 9:08:46   
Tiara123
Jaz imam tudi PCO, zaenkrat zdravljenje samo s Klomifenom. Upam, da mi do histero, laparo in naprej ne bo potrebno, ampak bo prej uspelo... Ali je nujno potrebno zdravljenje ob PCO?

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2007 9:15:42   
tamala_82
tiara123 - histero je odstranitev pregrade - če je nimaš, ti ni potrebno delat user posted image
meni je G rekla, da zdravljenje ni potrebno v vseh primerih - odvisno od vsake posameznice! mi2 naj bi pridnouser posted image in če v enem letu ne bova zagledala user posted image  user posted image , naj pridem k njej in bova začeli z zdravljenjem (verjetno najprej samo s klomifenom, ne vem) ...

držimo pesti user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2007 11:30:32   
Ayo
PCO, neredne M (40,50,60 dni), po 1 letu uspelo user posted image

Veliko srece!

Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2007 13:15:26   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

PCO, neredne M (40,50,60 dni), po 1 letu uspelo user posted image

Veliko srece!

Ayo, a sta imela kakšno medicinsko pomoč al vama je po natravni poti uspelo?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2007 18:21:04   
florita
tudi mene zanima Ayo?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2007 19:36:11   
po33
Tudi jaz imam PCO user posted image  . Sedaj jem že 2 m. Dabroston,delam teste za ovulacijo,pa ne duha,ne sluha o njej user posted image , pa se vseeno trudiva z možem ( ne vem,zakaj).Kako to,če pa je potem vseeno user posted image  ?Ali mi lahko katera opiše čisto čisto prve dneve-znake nosečnosti?

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2007 19:49:33   
Massa26
Oj,

tudi jaz imam PCO (ne PCOS) in je trajalo skoraj tri leta, zanosila sem takoj po laparoskopiji, prej pa 9 mesecev klomifena ni dalo učinka.

Baje da ravno zadnje čase ugotavljajo, da se podcenjuje ˝samo˝ PCO, ker naj bi tudi če ne gre za PCOS, delalo kar probleme...

Tako da ene zanosijo takoj, brez da bi sploh vedele za PCO, ene pa moramo pač počakat, ni pa nerešljiva zadeva, sploh ne.

Jaz lahko naredim samo ˝reklamo˝ za laparoskopijo user posted image .

KAr lahko same naredimo za to, je pa prehrana z nizkim glikemičnim indeksom - dela čudeže..

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2007 21:47:47   
Fargesia
Massa26, čestitam za nosečnost! a si zanosila prav res po laparoskopiji al si počakala vmes en ciklus!? jaz imam laparo 26.6. in se veselim in obenem me je strah...

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2007 13:36:56   
hojliho
Tudi mene zanima, če je potrebno kaj čakati ali lahko kar pridno user posted image takoj po posegu. Jaz sem naročena na laparo in histo septembra, zadnji dan menstruacije. Mislim, da bi potem do ovulacije, že morala biti ok in pri volji.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2007 13:38:32   
hojliho
Pa še nekaj me zanima. Je tukaj katera, ki je šla v Celje?

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.6.2007 17:02:47   
bela vrtnica
Pozdrvljene!
Meni je v petek G odkrila cisto. V soboto sem dobila M in sem včeraj zadnji dan M bila na kontroli pri G. Poveda mi je da je cista počila vendar pa imam PCO. Zanima me ali ste ve takoj po diagnozi PCO začele s klomifenom. Midva se trudiva že pol leta pa nič. vendar drugače imam ciklus čisto normalen in reden na približno 29 do 31 dni. Nikoli nisem imela kakšnih vnetij, vendar pa res nisem jemala kontracepcijskih tablet, te pa bi naj bile dobre za zdravljenje PCO - če sem pravilno prebrala na forumu.
G mi je rekla, da lahko avgusta začnem jemati klomifen, polovičko tablete.
kaj previte ve. A je takšen postopek običajen. Kakšne so posledice, če so.

Hvala za odgovore.

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.6.2007 20:16:53   
Fargesia
Dr. Pušenjak pravi, da če imaš redne menstruacije, po vsej verjetnosti ni PCO-ja...pa ne more ti po enem al pa dveh UZjih rečt da maš PCO...sploh pri rednihuser posted image ...

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.6.2007 20:51:20   
Olivija
Imam PCOS (imam sliko z UZ, kjer je ta kratica napisana), no vsaj imela sem ga, ker po drugem porodu imam nekam sumljivo redne menstruacije, mi je prav nenavadno, ker sem imela prej 15 let  cikluse od 60-90 dni, se je tudi zgodilo, da menstruacije ni bilo pol leta. Rabila sva pa ca. 22 mesecev za Ano. Potem so sledile spet neredne menstruacije in potem je pri prvem poskusu ratala Julija.
Pred Ano sem imela pa 2 leti terapijo z Diane 35.

Še vedno pa malo sumim, da so homeopatska zdravila povzročila tele redne cikluse, jemala sem jih pa zaradi čisto druge zadeve.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 14.6.2007 20:54:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 21
14.6.2007 21:05:42   
Massa26
Oj,

maša82, sorry za tko pozn odgovor. Ja, do prve M po laparo itak rečejo, da morš počakat in itak ni dobr lih user posted image  po moje, pol sm pa res takoj. Tko rekoč v prvem mesecu ponovnega poskušanja.

Srečno vsem!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.6.2007 21:36:55   
Fargesia
Massa26, vesela sem zate, da je tako hitro ratalo...po laparo. Upam da bo pri naju tudi. 12.6. naj bi dobila user posted image , pa je še vedno ni, test pa je bil danes zjutraj negativen...tako da mislim da mi laparo konec meseca na uide.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.6.2007 23:43:22   
po33
DVOJČKI

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.6.2007 12:38:58   
Ayo
Se opravicujem tudi jaz za pozni odgovor.

Jaz sem delala HSG (test prehodnosti jajcevodov) in potem naslednji ciklus sem naravno zanosila. Ne vem, ce je mogoce bil prav HSG, ki mi je pomgal, ker veliko jih pravi (vkljucno z g), da se veckrat zgodi tako.

Massa26 kako si?? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.