Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zižano plačilo - drugi otrok 6.6.2007 9:49:06
|
|
|
|
Gordana-3
|
v celju ni potrebno. so mi rekli, naj jih avgusta pokličem in jim povem, da porihtajo,
|
|
|
|
RE: zižano plačilo - drugi otrok 6.6.2007 21:57:18
|
|
|
|
Sibil_
|
Za znižano plačilo vrtca naj bi se javilo že kmalu po porodu, ker navadno znižajo plačilo zaradi člana družine več.In čim javiš ti preračunajo. Za nov vpis pa ne vem, po moje javiš za zdaj, potem pa moraš itak oddat vlogo do sredi novembra (vsaj zdi se mi). LP, Sibil
|
|
RE: zižano plačilo - drugi otrok 13.6.2007 9:31:21
|
|
|
|
joma
|
V praksi se razlikuje po občinah - nekje je dovolj ustno, drugje pisno obvestiš, da drugi otrok vstopa v vrtec in v kateri. Na podlagi tega ti izdajo zanj odločbo o plačilnem razredu, za starejšega pa tudi izdajo novo odločbo, ker zato pade en razred nižje, kot je bil.
|
|
|
|
RE: zižano plačilo - drugi otrok 13.6.2007 14:30:28
|
|
|
|
Pajaca
|
pokliči uno gospo sonjo na občino pa ti bo povedala kako in kaj, jaz sem pozabila, sam mislim da nismo še enkrat dali vloge not, da je pač itak imela podatke že in je samo izdala nove vloge.... sam raj jo poklič.
|
|
|
|
RE: zižano plačilo - drugi otrok 14.6.2007 22:35:49
|
|
|
|
andrejaz
|
V naši občini je potrebno ponovno dati vlogo za znižano plačilo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?