zižano plačilo - drugi otrok (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

viv_ -> zižano plačilo - drugi otrok (6.6.2007 9:40:57)

Ali je za drugega otroka potrebno ponovno oddajati vlogo za znižano plačilo vrtca, ali samo poveš, da je en že v vrtcu, pa preračunajo...

Hvala za odgovore.

Gordana-3 -> RE: zižano plačilo - drugi otrok (6.6.2007 9:49:06)

v celju ni potrebno. so mi rekli, naj jih avgusta pokličem in jim povem, da porihtajo,

Sibil_ -> RE: zižano plačilo - drugi otrok (6.6.2007 21:57:18)

Za znižano plačilo vrtca naj bi se javilo že kmalu po porodu, ker navadno znižajo plačilo zaradi člana družine več.In čim javiš ti preračunajo.
Za nov vpis pa ne vem, po moje javiš za zdaj, potem pa moraš itak oddat vlogo do sredi novembra (vsaj zdi se mi).

LP,
Sibil

joma -> RE: zižano plačilo - drugi otrok (13.6.2007 9:31:21)

V praksi se razlikuje po občinah - nekje je dovolj ustno, drugje pisno obvestiš, da drugi otrok vstopa v vrtec in v kateri. Na podlagi tega ti izdajo zanj odločbo o plačilnem razredu, za starejšega pa tudi izdajo novo odločbo, ker zato pade en razred nižje, kot je bil.

Pajaca -> RE: zižano plačilo - drugi otrok (13.6.2007 14:30:28)

pokliči uno gospo sonjo na občino pa ti bo povedala kako in kaj, jaz sem pozabila, sam mislim da nismo še enkrat dali vloge not, da je pač itak imela podatke že in je samo izdala nove vloge.... sam raj jo poklič.

andrejaz -> RE: zižano plačilo - drugi otrok (14.6.2007 22:35:49)

V naši občini je potrebno ponovno dati vlogo za znižano plačilo.

viv_ -> RE: zižano plačilo - drugi otrok (17.6.2007 23:36:13)

Samo poklicala sem na občino in je bilo urejeno - so poiskali zadnjo vlogo in bodo na podlagi le-te izračunali. Novo vlogo za znižano plačilo moram potem oddati za obe skupaj do 15.9. (se mi zdi da je takrat zadnji rok).

Stran: [1]