|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jajca - rabim hiter odgovor
4.6.2007 20:02:30   
jooly
Ponesreči sem vrgla stran embalažo, do kdaj so jajca uporabna. Vem da obstaja neka finta, kako preverit (še preden pokvarjena poješ in celo noč visiš na wc-juuser posted image ).

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jajca - rabim hiter odgovor
4.6.2007 20:07:57   
soncece24
Nisem čisto ziher, ampak menda da če jih daš v vodo in plavajo, da so zanič.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 20:12:47   
jooly
lej, jst ti verjamem. Jutr pa poročam o počutju!! user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2007 20:22:49   
eva1
Če so jajca v hladolniku sploh ni panike(no edino če niso že 3 mesece)! Ko jajce razbiješ in se rumenjak ne razlije je ponavadi vse ok! Sicer pa če so pokvarjena smrdijo če jih pečeš!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2007 20:36:34   
karamela
Če ne drugega bodo po mojem ful smrdela, ko jih boš želela naredit in jih boš razbila.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 7:38:24   
puncica
Probaj tako da vsako jajce ko ga boš uporabila stri v lonček, pa itak zavohaš in vidiš če se rumenjak razleže pa to. Jaz vem da jih imam kr dolgo v hladilniku seveda, pa niso nič pokvarjena, pa tud nobenih zdravstvenih težav nismo imel.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 9:27:54   
BLAŽIKA
Če ne drugega bodo po mojem ful smrdela, ko jih boš želela naredit in jih boš razbila.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2007 10:24:59   
_andreja_
res je če so jajčka pravilno shranjena, s tem mislim hladilnik; so uporabna dva meseca sigurno, pokvarjena jajca smrdijo, in rumenjak je zelotekoč... (aya pa to vem za domača jajca, mislim, pa da jajca, ki so kupljena v trgovini, da se ne razlikujejo preveč user posted image  )

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Ideja za posel
nada56

Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?

če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (68%)

če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (18%)

za dobro idejo bi placal do 20 eur (4%)

plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (4%)

internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (7%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!