|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tisti dnevi...
25.10.2004 17:59:24   
cat
Danes je bil pa lep dan, a ne? Sam škoda, ker sem bila skoraj ves dan v službi. Cel dan (do zdaj) nisem bila na RR, pa sem bila že kr mal živčna. Verjetno sem že res mal odvisna:zmeden:.
Vidim, da je spet nekaj novih nosečk na "obzorju":bravo::duda::miska:. Kako lepo, če nataliteta raste:nosecka:.
Mislim, da bo pri meni kmalu O, sam BT, ki si jo merim po navodilih G, pa se še nič ne dviguje. A je res, da takrat ko se poviša O že mimo:(?
To pomeni, da moramo :sloncek::sloncek::sloncek:, ene dva dni prej bolj pogosto. Ampak, meni se dogaja, da se mi sploh ne ljubi:sloncek::sloncek:. Kot da čutim pritisk, pa še tisto temperat. si vsako jutro merim. Kot stroj se počutim. Mislim, da ima pri meni veliko vlogo psiha, pa čeprav je bilo že veliko rečenega kontra moji teoriji. Kaj pa vem. Res si zelo močno želim, da bi bila :nosecka:, tako kot vse na našem "spodnjem" forumu. Želim si (vsem nam), da bi že enkrat premegale to :hudicek: vsaj za devet mesecev, potem bi bila res v 9nebesa.
Še enkrat čestitke vsem novim nosečkam:bravo:9nebesa:duda::darilo:!!!!!! :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tisti dnevi...
25.10.2004 18:11:33   
naja78
ja tko je to,ja.verjetno tako misliš kot jaz in da ti povem da si čist zadela.:zmeden:

tut jaz se počutm kot stroj pa ti povem da mam mojga deca zelo rada.pa prav da ni res da :sloncek:samo zarad:duda:.samo konec koncev pa je res da niti približno nebi tok :sloncek: če si ne bi želela bit :nosecka:.obup kaj.

pa še ta psiha me ubija.pa ne da bi skos mislila da bo :modri: ampak kar ni dneva da nebi.od tele RR pa sem tud že odvisna.

če maš glih O dneve pol sva na istem in še par dni bova mogle :sloncek:.jaz štejem plodne dneve od 5 dne po M in tam nekje še 12 dni tko naj bi blo.
no pa naj še druge povejo kako kaj njihova psiha.papa naja78 in vsem :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tisti dnevi...
25.10.2004 18:50:34   
miš_ka
oj, punce !!!!
ko ste že omenile BT. tud jaz si jo merim, pa saj ti to po določenem času prideže v navado, usput, ko izklopiš budilko pa še pač termometer vzameš, pa je ;)
me pa nekaj zanima, kako je s to BT, meni full skače v prvi polovici, od 36,1 do 36,7, pol v drugi polovici pa od 36,9 pa do 36,3??? :)-

lep večer, m.

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tisti dnevi...
25.10.2004 20:29:42   
naja78
halo.bom kr direktna.
jaz si BT ne merim ker me zjutri zmer ful scat tiši,dda komi do wc prnesem.:)-
pr men je bolj v navadi materični vrat,ker je bolj sigurno in točno veš kdaj maš O.na dan točno.jaz sem jo prejšni mesec mela 11.9.,zdaj mpa 15.10..
tko da punce O ni vedno na iste dneve,ki jih štejemo od M.Vsaj pr men ne.pa mam redno na 29 dni.
no to je blo moje mneje zdaj pa naj še kej slišmo.lp naja:metulj:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tisti dnevi...
25.10.2004 21:32:41   
Pia73
naja78, če tako točno veš kdaj imaš O, a je potem z možem kaj narobe, da ne zanosiš???

LP Pia73

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tisti dnevi...
26.10.2004 12:26:28   
Janika
naja 78, lahko razlozis kaj mislis s tem,
pr men je bolj v navadi maternični vrat...??

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tisti dnevi...
26.10.2004 15:00:09   
pi
naja 78 lahko prosim malo več napišeš o tem

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tisti dnevi...
26.10.2004 15:00:40   
Janika
ja zanima me ja. prosim ce opises postopek?

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.