cat -> tisti dnevi... (25.10.2004 17:59:24)
|
Danes je bil pa lep dan, a ne? Sam škoda, ker sem bila skoraj ves dan v službi. Cel dan (do zdaj) nisem bila na RR, pa sem bila že kr mal živčna. Verjetno sem že res mal odvisna:zmeden:. Vidim, da je spet nekaj novih nosečk na "obzorju":bravo::duda::miska:. Kako lepo, če nataliteta raste:nosecka:. Mislim, da bo pri meni kmalu O, sam BT, ki si jo merim po navodilih G, pa se še nič ne dviguje. A je res, da takrat ko se poviša O že mimo:(? To pomeni, da moramo :sloncek::sloncek::sloncek:, ene dva dni prej bolj pogosto. Ampak, meni se dogaja, da se mi sploh ne ljubi:sloncek::sloncek:. Kot da čutim pritisk, pa še tisto temperat. si vsako jutro merim. Kot stroj se počutim. Mislim, da ima pri meni veliko vlogo psiha, pa čeprav je bilo že veliko rečenega kontra moji teoriji. Kaj pa vem. Res si zelo močno želim, da bi bila :nosecka:, tako kot vse na našem "spodnjem" forumu. Želim si (vsem nam), da bi že enkrat premegale to :hudicek: vsaj za devet mesecev, potem bi bila res v 9nebesa. Še enkrat čestitke vsem novim nosečkam:bravo:9nebesa:duda::darilo:!!!!!! :muca:
|
|
|
|