|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče ostati pokrit
29.5.2007 14:23:49   
bobrovka
Pozdravljene!

Imam 20 mesečnega fantka ki se nikakor ne pusti pokriti.Vsak večer,ko greva spat ne dovoli,da ga pokrijem,tako ga pokrijem šele ko zaspi,vendar pa se potem takoj odkrije nazaj.
Zanima me če je imela katera podoben primer in kako ga je rešila.

Hvala in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče ostati pokrit
29.5.2007 14:25:22   
Nika v službi
Naša je tudi stara 20 mesecev, ampak že vse čas spi v vreči. Da bi ostala pokrita, je ZF, saj se tako obrača po postelji, da je še vreča vsa zamotana...

(odgovor članu bobrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2007 14:33:18   
babylove
Spalna vreča.

(odgovor članu bobrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2007 14:45:37   
puncica
Našmu je pa tako vroče da se kr odkrije, ker če ga pokrijem in mu zakuha je hudič ko noče še kakšne pol ure zaspat, tako da kr odkritega pustim al ga pa z rjuho pokrijem pa spi v samem bodiju s kratkimi rokaviuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2007 14:49:43   
srki
Ja, mi je poznano. Poleti ni problema, če je odkrit, ker je vroče, pozimi pa ga oblečem bodi z dolgimi rokavi in pižamo, če pa se napol zgudim, ga pokrijem kar sama, včasih brca sto na uro in se odkriva, včasih pa celo ostane pokrit.

(odgovor članu bobrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2007 14:55:56   
total
Tudi mi se skoz odkrivamo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2007 16:13:48   
Anonimen
Spalna vreča. Od Odeje so krasne, čisto tanke.

Jaz ga dam v vrečo šele po kakšni uri ali celo več (od kar zaspi). Ker, če mu dam prej vrečo gor, kar živčni zlom dobi in brca in motovili. Tako pa že trdno spi in sploh ne ve, da ima vrečo gor.

< Sporočilo je popravil sunqueen -- 29.5.2007 16:16:00 >

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2007 18:07:54   
poška
spi v vreči, pokrit noče biti niti pod razno

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu bobrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2007 21:03:05   
sayuri
Pustim odkritega. Pozimi je v debelejših pižamah, sedaj pa v pižami s kratkimi rokavi in hlačkami. Okriva se, ker mu je vroče. Dobesedno žari-je po mami user posted image  Zakaj bi ga pokrivala, da bi se potil?

(odgovor članu poška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2007 21:35:56   
NRMM
Odkriva se mi že od 6 mesecev dalje,zdaj pri 17 pa ni teorije,da ostane pokrita. Sem poizkusila vrečo in se mi je ponoči zbujala,ker se ni mogla vredu obrniti in ji je bilo vroče. Pač jo pustim odkrito,pozimi jo malo bolj oblečem,poleti pa tako ni panike.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2007 21:58:27   
Naja31
Moj spi nepokrit že od rojstva.
Me ne skrbi, ker vem, da ga ne zebe.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2007 19:21:24   
LERO
Tud pri nas smo odkriti že skoraj od rojstva. Rešitev je bila spalna vreča, sam zdaj je že skoraj prevroče zanjo, razen kakšna res tanka.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2007 23:37:45   
nejcko
Oba moja otroka sta bila od od začetka alergična na pokrivanje, spalne vreče pa nikoli nismo prakticirali, no pri sinu smo poskusili nekje pri 6 mesecih, pa je skoraj doživel živčni zlom, pri hčerki pa niti poskusili nismo.
Sin se je nekje pri 4 letih začel sam pokrivati, večinoma pa še vedno spi odkrit, naša 3-letnica pa se zvečer sicer pusti pokriti (del večernega rituala), vendar se takoj nato odkrije in spi celo noč odkrita. Če jo slučajno vmes pokrijem, se v sekundi razkrije, je prav alergična.
Jaz problem rešujem tako, da ju bolj toplo oblečem in še se ni zgodilo, da bi bilo karkoli zaradi tega narobe.

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2007 0:20:48   
* Mateja *
Imamo enak problem, rešitve pa zaenkrat še nimamo, v spalko ga pa nikoli nisem stavila, itak se zbujam ponoči in ga pokrivam.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2007 6:29:44   
Dashenka
Spalna vreča-seveda debeline primerne letnemu času.

(odgovor članu bobrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.6.2007 8:28:55   
honey
Če ga ne zebe, ne vem, zakaj bi moral biti pokrit user posted image  Jaz vidim pri našem - če mu je vroče, se bo odkril, če ga zebe, se ne bo. Če se pa odkrije in ga začne zebsti, se pač zbudi in ga pokrijem nazaj, pa spi naprej.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2007 9:24:04   
Pajaca
Našadva spita odkrita, če ju zebe se pa ponoči pokrijeta.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2007 9:54:16   
NIN@
Bo r spi odkrit če g apokrijem se zbuja in sitnari, ja nič sej ima pižanico in ni mu mrzlo, mi imamo še okno odprto!

lp
nin@

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
4.6.2007 10:30:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NIN@)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2007 10:51:50   
Anonimen
Tudi naš,skoraj štiriletnik,še vedno noče biti pokrit ponoči.
Nočne borbe z odkrivanjem-pokrivanjem so vsako noč,zato,pa ga kljub toplim nočem,še vedno v pižamco,malo tajnšo oblečemo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
4.6.2007 11:02:57   
cuma
Naša običajno spi v spalni vreči- je navajena nanjo od 3.meseca naprej... - če pa je izredno toplo, jo pustim kar odkrito v pižamici in štumfkih.  Opažam pa, da starejša ko je, bolj ji je vroče ... torej jo oblačim vedno manj, pokrivam vedno manj ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?