noče ostati pokrit (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

bobrovka -> noče ostati pokrit (29.5.2007 14:23:49)

Pozdravljene!

Imam 20 mesečnega fantka ki se nikakor ne pusti pokriti.Vsak večer,ko greva spat ne dovoli,da ga pokrijem,tako ga pokrijem šele ko zaspi,vendar pa se potem takoj odkrije nazaj.
Zanima me če je imela katera podoben primer in kako ga je rešila.

Hvala in lep pozdrav!

Nika v službi -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 14:25:22)

Naša je tudi stara 20 mesecev, ampak že vse čas spi v vreči. Da bi ostala pokrita, je ZF, saj se tako obrača po postelji, da je še vreča vsa zamotana...

babylove -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 14:33:18)

Spalna vreča.

puncica -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 14:45:37)

Našmu je pa tako vroče da se kr odkrije, ker če ga pokrijem in mu zakuha je hudič ko noče še kakšne pol ure zaspat, tako da kr odkritega pustim al ga pa z rjuho pokrijem pa spi v samem bodiju s kratkimi rokavi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

srki -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 14:49:43)

Ja, mi je poznano. Poleti ni problema, če je odkrit, ker je vroče, pozimi pa ga oblečem bodi z dolgimi rokavi in pižamo, če pa se napol zgudim, ga pokrijem kar sama, včasih brca sto na uro in se odkriva, včasih pa celo ostane pokrit.

total -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 14:55:56)

Tudi mi se skoz odkrivamo.

Anonimen -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 16:13:48)

Spalna vreča. Od Odeje so krasne, čisto tanke.

Jaz ga dam v vrečo šele po kakšni uri ali celo več (od kar zaspi). Ker, če mu dam prej vrečo gor, kar živčni zlom dobi in brca in motovili. Tako pa že trdno spi in sploh ne ve, da ima vrečo gor.

poška -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 18:07:54)

spi v vreči, pokrit noče biti niti pod razno

sayuri -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 21:03:05)

Pustim odkritega. Pozimi je v debelejših pižamah, sedaj pa v pižami s kratkimi rokavi in hlačkami. Okriva se, ker mu je vroče. Dobesedno žari-je po mami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Zakaj bi ga pokrivala, da bi se potil?

NRMM -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 21:35:56)

Odkriva se mi že od 6 mesecev dalje,zdaj pri 17 pa ni teorije,da ostane pokrita. Sem poizkusila vrečo in se mi je ponoči zbujala,ker se ni mogla vredu obrniti in ji je bilo vroče. Pač jo pustim odkrito,pozimi jo malo bolj oblečem,poleti pa tako ni panike.

Naja31 -> RE: noče ostati pokrit (29.5.2007 21:58:27)

Moj spi nepokrit že od rojstva.
Me ne skrbi, ker vem, da ga ne zebe.

LERO -> RE: noče ostati pokrit (1.6.2007 19:21:24)

Tud pri nas smo odkriti že skoraj od rojstva. Rešitev je bila spalna vreča, sam zdaj je že skoraj prevroče zanjo, razen kakšna res tanka.

nejcko -> RE: noče ostati pokrit (1.6.2007 23:37:45)

Oba moja otroka sta bila od od začetka alergična na pokrivanje, spalne vreče pa nikoli nismo prakticirali, no pri sinu smo poskusili nekje pri 6 mesecih, pa je skoraj doživel živčni zlom, pri hčerki pa niti poskusili nismo.
Sin se je nekje pri 4 letih začel sam pokrivati, večinoma pa še vedno spi odkrit, naša 3-letnica pa se zvečer sicer pusti pokriti (del večernega rituala), vendar se takoj nato odkrije in spi celo noč odkrita. Če jo slučajno vmes pokrijem, se v sekundi razkrije, je prav alergična.
Jaz problem rešujem tako, da ju bolj toplo oblečem in še se ni zgodilo, da bi bilo karkoli zaradi tega narobe.

* Mateja * -> RE: noče ostati pokrit (2.6.2007 0:20:48)

Imamo enak problem, rešitve pa zaenkrat še nimamo, v spalko ga pa nikoli nisem stavila, itak se zbujam ponoči in ga pokrivam.

Dashenka -> RE: noče ostati pokrit (2.6.2007 6:29:44)

Spalna vreča-seveda debeline primerne letnemu času.

honey -> RE: noče ostati pokrit (4.6.2007 8:28:55)

Če ga ne zebe, ne vem, zakaj bi moral biti pokrit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz vidim pri našem - če mu je vroče, se bo odkril, če ga zebe, se ne bo. Če se pa odkrije in ga začne zebsti, se pač zbudi in ga pokrijem nazaj, pa spi naprej.

Pajaca -> RE: noče ostati pokrit (4.6.2007 9:24:04)

Našadva spita odkrita, če ju zebe se pa ponoči pokrijeta.

NIN@ -> RE: noče ostati pokrit (4.6.2007 9:54:16)

Bo r spi odkrit če g apokrijem se zbuja in sitnari, ja nič sej ima pižanico in ni mu mrzlo, mi imamo še okno odprto!

lp
nin@

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.6.2007 10:30:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: noče ostati pokrit (4.6.2007 10:51:50)

Tudi naš,skoraj štiriletnik,še vedno noče biti pokrit ponoči.
Nočne borbe z odkrivanjem-pokrivanjem so vsako noč,zato,pa ga kljub toplim nočem,še vedno v pižamco,malo tajnšo oblečemo.

cuma -> RE: noče ostati pokrit (4.6.2007 11:02:57)

Naša običajno spi v spalni vreči- je navajena nanjo od 3.meseca naprej... - če pa je izredno toplo, jo pustim kar odkrito v pižamici in štumfkih.  Opažam pa, da starejša ko je, bolj ji je vroče ... torej jo oblačim vedno manj, pokrivam vedno manj ...

Stran: [1]