Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako odvaditi od DUDE????? 30.5.2007 12:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo tudi imeli težave z odvajanjem. Še zdaj mi je hudo, ker sva mu z možem dobesedno vzela dudo takrat, ko sva se MIDVA odločila. Filip je bil zelo žalosten. Pa čeprav sva mu natvezila in si izmislila zgodbico o Muci Dudarici (podobno, kot Muca Copatarica) , je mali jokal, bil žalosten, tise njegove učke so proseče zrle vame, ponoči je jokal, se zbujal, ni se pustil potolažiti, srce se mi je trgalo, ker se ni hotel stisniti k meni...kar ždel je v kotu in ihtel ...uf...en teden je bilo zelo hudo. V vrtcu so bile hude spremembe in po posvetu z vzgojiteljico smo dudo dali nazaj. Takrat je bil star 2 leti in 3 mesece. Očitno ni bil pripravljen. Imel je samo eno in edino dudo, katero je potreboval samo za spanje in crkljanje. Še isti dan, ko je Muca Dudarica dudo prinesla nazaj, je bil zopet tisti "stari" dobrovoljni Filip. Bo že prišel čas, sem si govorila. Takrat se bo SAM odločil. Duda je bila že čist razvlečena, čisto bela že , smrdela je in nekega dne jo je pri dudanju pregriznil. Cucelj je kar odletel stran. To se je zgodilo kake 3 mesece po tistem prvem "odvajanju". Njegove besede so bil: "Uf, zdaj je pa ta duda za stran!". Vrgel jo je v koš in od takrat je ne omenja, normalno zaspi, nobenih težav ni bilo. Takšna je naša izkušnja.
|
|
|
|
RE: Kako odvaditi od DUDE????? 30.5.2007 17:15:07
|
|
|
|
Lidy
|
Ojla Mi smo tudi dolgo čakali, da bi se naš pripravil da da dudo stran. Pa nikakor ni šlo. Poskušali smo že marsikaj. 2x je sam vrgel dudiko račkam, 2x jo je dal dojenčkoma, vrgel jo je že v smeti...pa ni nič pomagalo. Vsakič je blo da naj greva v Merkator po drugo , pa smo šli. Mel jo je kar naprej v ustih včasih celo dve na enkrat, eno pa za rezervo v roki. Je bilo pa tako, da ko je bil pri babici v varstvu je cel dopoldne ni imel, ko pa sva bila doma je imel pa kar 3. No potem je pa malo pred drugim letom bil bolan in sva se oglasila še v lekarni. Imeli so ravno promocijo nekih sokov in mu je tista gospa ponudila, da mu da napihljivo žabo če da on njej dudiko. Sprva ni hotel potem pa sta vseeno sklenila posel . Dudo si je dala okoli vratu, mu rekla hvala in se delala da je dala dudo v usta se obrnila in šla delat svoj del. Ko sva šla ven mi jo je na skrivaj dala, v avtu pa "Mami dej dudo" nimava je ker si jo dal teti. "Pelji nazaj geva po dudo" pa po dudo nisva mogla ker bi bila teta žalostna če bi ji jo vzela. In od takrat smo brez dudike, tudi ko je šel spat ni bil noben problem, tudi omenil je ni čez dan se je pa še spomnil nanjo, sam ni nič težil. In tako smo nehote in nevede čisto na lepe ostali brez dudike . Mogoče pa res rabijo svoj trenutek odločitve.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?