|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne moreš verjet, če ne vidiš na lastne oči
24.10.2004 20:56:40   
Blanka77
Danes sva se s pupiko sprehajali. Ko sva prišli do bloka, sem v grmovju zagledala ogenjček in otroke. Pedagoški eros mi ni dal miru in sem šla pogledat, kaj počnejo. Dve deklici sta si hoteli speči hrenovke. Pa jima nisem dovolila. Potem pa je ena rekla: "Ampak babi nama je dovolila. Kam naj greva pa sedaj?" Pa sem ji rekla, da jima jih bo babi zagotovo doma spekla.
Česa vse se otroci ne spomnijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.10.2004 21:23:14   
mala Zala
Hojla! Verjamem, da te je razkurilo. Pa da ti povem, da se otroci, sicer malo večji, pri nas spomnijo marskikaj. Celo mlade mucke ob steno metat dokler ne umrejo!!! Pa to je pač čisto druga zgodba.

Ja, res se tile naši sami sebi prepuščeni otroci spomnijo marsikaj.

Lep pozdrav!

PS: Si že zdrava?

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2004 21:31:47   
kimi
si predstavljate da zanetijo full velik požar. Kar groza me je

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2004 23:31:50   
mojchka
ah, dejte no, kaj vi v otroštvu niste ušpičili nobene?!!!

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2004 23:34:23   
mammika
Ja ampak mačkov pa reees nismo metal v zid nooo :zmeden: .....se mi zdi da so ful bolj kruti otroci zdaj kot pa smo bili mi...
LP :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2004 23:52:40   
mojchka
otroci s(m)o bili vedno kruti, le na drugačen način...
pravkar berem Pastirce od Bevka, pa naj jih še katera vzame v roke... potem pa vržemo eno debato o krutosti otrok...

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2004 23:55:41   
mammika
eh zdej če bi jo imela kje v bližini jo grem koj brat...tkole bo pa treba mal počakat :)-
Lp

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2004 8:50:51   
mala Zala
Ja, oprosti, Mojchka, ampak kljub temu, da smo bili nagajivi, mi kaj takega na kraj pameti ni padlo!!! Sicer pa mislim, da je zelo odvisno od vzgoje. Nekdo, ki mu bodo starši privzgojili ljubeč odnos do živali, zagotovo ne bo šel počet kaj takega.

O, ja, smo tut špičli vse sorte:hudicek::hudicek:...

Lep pozdrav!

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2004 10:01:05   
Lepa Ana
O muckih ne bom, ker se mi živali smilijo. In v tem smislu (uspešno) vzgajam tudi svoja otroka.

O ognju pa... Mi smo kurili na travniku za blokom od mojega 1. razreda naprej. Pekli smo kostanj, krompir, (narabutano) koruzo. Roštilj smo si izdelali iz odpadnih avto delov, ki so hkrati s kupi drugih smeti ležali naokrog. Vsi smo preživeli skrajno higiensko obdelano hrano, pa tudi zažgali nismo nič, razen malo trave na mestu, kjer smo pač zakurili... Tako da pravzaprav ne vem, s kakšno pravico si se vtaknila v nekaj, kar je deklicama babica dovolila?! Meni se zdi, da v današnjih časih otroke vse preveč ljudi smatra za napol invalidne, zlasti v možganskem predelu, zaradi česar jih postavljajo pod "stekleni zvon" in ovijajo v vato...pri tem pa se ne zavedajo, da bodo tako otroci tam pri 13-ih, 14-ih zares invalidni - v svoji samopodobi...

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2004 19:21:01   
SANDY
Eto, tud jaz morm tle povedat mnenje oz. primerjavo med mano in Blažem, kako se stvari lahko zelo drugače odvijajo. Jest sem nardila velik traparij v življenju-sicer ne take da bi drugim delala škodo, pa vendar-bedarije, ali pa sem bila zravn tam-kjer se je nekaj dogajalo. V puberteti sem npr. enkrat neki sunla v štacun-so me dobil, sošolec se je tako napil, da bi skoraj umru-jaz zraven-ukor, sm v kartončk za zobarja napisala, da imam dne .... zobarja-in špricala uro-je razredničarka poklicala k zobarju-kjer me seveda niso vidl-ukor, v glavnem takšne in podobne reči so me kmalu izučile, da ne poskušam biti kje zravn ali celo vodja kake traparije-ker bi me zihr dobl. Pri Blažu vse kontra-ni da ni, kar so kot mulci počeli-od streljal, "bombe" delal,...pa nikol ni nasrkal.
Tko da jaz imam na določene stvari svoje mnenje, zaradi lastnih izkušenj. Vem da ne bo mogoče preprečiti veliko stvari, ker me enostavno ne bo zravn, ampak vse pa tud ne bom dovolila, ker me je enostavno strah posledic, ki velikokrat znajo bit hujše kot mislimo. Preventiva je zelo doborodošla!

:sloncek:

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?