SANDY -> Ne moreš verjet, če ne vidiš na lastne oči (25.10.2004 19:21:01)
|
Eto, tud jaz morm tle povedat mnenje oz. primerjavo med mano in Blažem, kako se stvari lahko zelo drugače odvijajo. Jest sem nardila velik traparij v življenju-sicer ne take da bi drugim delala škodo, pa vendar-bedarije, ali pa sem bila zravn tam-kjer se je nekaj dogajalo. V puberteti sem npr. enkrat neki sunla v štacun-so me dobil, sošolec se je tako napil, da bi skoraj umru-jaz zraven-ukor, sm v kartončk za zobarja napisala, da imam dne .... zobarja-in špricala uro-je razredničarka poklicala k zobarju-kjer me seveda niso vidl-ukor, v glavnem takšne in podobne reči so me kmalu izučile, da ne poskušam biti kje zravn ali celo vodja kake traparije-ker bi me zihr dobl. Pri Blažu vse kontra-ni da ni, kar so kot mulci počeli-od streljal, "bombe" delal,...pa nikol ni nasrkal. Tko da jaz imam na določene stvari svoje mnenje, zaradi lastnih izkušenj. Vem da ne bo mogoče preprečiti veliko stvari, ker me enostavno ne bo zravn, ampak vse pa tud ne bom dovolila, ker me je enostavno strah posledic, ki velikokrat znajo bit hujše kot mislimo. Preventiva je zelo doborodošla! :sloncek:
|
|
|
|