|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Keglove vaje
22.10.2004 10:32:10   
Dolina
Ojla,
a kej delate Keglove vaje? Jaz jih, samo ne vem kokliko,kolikokrat na dan/teden jih je treba delat? :zmeden2:

Kdaj in koliko časa jih delate ve :nosecka:?
Kaj pa tiste vaje za trebušno mišico? Ali je to tudi priporočljivo delati vsak dan?

Jaz ta teden mal zabušavam s telovadbo, ker imam toliko dela, da ni časa za sprehode :kuza: in :sloncek:. Bom pa drug teden bolj pridna.
Pa še vreme je grdo. :( No,vsaj mraza ni.

Lp,Dolina 21t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Keglove vaje
22.10.2004 10:45:16   
Anonimen
Jaz jih nisem nikoli delala. Pa je bilo na koncu čisto vseeno, ker sem imela itak carski rez.

Ne, no, hec. Ti jih kar pridno delaj, Čimveč, tem bolje. Ni pa katastrofa, če se ti kdaj ne da.

Sedaj se ti še lahko česa ne da. Kmalu pa bo vse dugače... po sistemu hočeš, nočeš - moreš. Ampak bo fino - boš videla.

(odgovor članu Dolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Keglove vaje
22.10.2004 11:03:58   
beba76
Splišni, nisi edina... Po pravici povedano, več niti ne vem, kako to gre.:)-:)-:)-. Sem pa enkrat tudi imela CR, drugič pa vakum.

Punce, ne naju poslušat, ve kar pridno "keglajte"!:bravo:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Keglove vaje
22.10.2004 11:26:12   
Donja
Ti kar pridno delaj keglove vaje. Jaz jih med nosečnostjo nisem, pa jih moram zdaj. Najbolje jih je delat leže. Pa ko mišice stisneš jih držiš 10 sekund. Pol pa vedno podaljšuješ, ko to dosežeš. Vadiš nekje pet do deset min. Lahko pa jih delaš tudi, če kje čakaš v vrsti ali kaj podobnega. Glavno da jih treniraš. Čimvečkrat tem bolje.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Keglove vaje
22.10.2004 17:29:06   
kimi
jaz jih tudi priporočam včasih se počutim kot da mi bo urin ušel še preden pridem do wc-ja včasih sem pa lahko zadrževala

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Keglove vaje
23.10.2004 19:49:04   
Sneguljcica
Zivjo!

Jz sem te vaje delala ze pred nosecnostjo, vendar niti ne vsak dan, ampak pac kadar sem se spomnala. Zdej sem malo bolj pridna, ker se mi je ze parkrat zgodilo, da sem fejst kihnala al pa se zasmejala pa mi je kar malo uslo:ups:...Baje je kul 10X po hitri stisk in potem se 10X po daljsi stisk (drzis po 10 sekund).

Lep pozdravcek!:rozica:

Sneguljcica, 26t 2d

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?