|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje po vrtcu
17.5.2007 11:53:43   
monika30
Pozdravljene!

Zanima me, a vaši malčki (stari okoli 1 leta) še kaj spijo popoldne ko pridete domov?
Imamo namreč problem, da je okoli 17h šele zaspana, potem pa zvečer noče zaspati pred 22h.
Pa še to me zanima koliko časa spijo v vrtcu?

Hvala in pozdravljene.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje po vrtcu
17.5.2007 12:44:08   
Anonimen
Moj je star 14 mesecev. Zjutraj v vrtcu včasih spi kakšne pol urce. Ob 12h grem po njega in vedno doma spi kakšno uro ali malo dlje. Zvečer se pa nekje ob 17h ali 17,30 skopava in ob 18h ali najkasneje do 19h že spi. Spi celo noč do 6h, 6,30h.
Tako je že skoz navajen in če ob tej uri ne gre spat je siten.
Danes ni spal v vrtcu in je bil tko utrujen, da je takoj v avtomobilu že zaspal.
Poskusi jo navadit, da po kosilu malo zaspi za kakšno urco in bo zvečer tudi zaspala malo prej.

(odgovor članu monika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 13:54:01   
rainbow
moja mala je sicer že dve, ampak je v mešani skupini, kjer so tudi mlajši; in gredo spat nekje od 11.30 do 12-te, ampak ne spijo dlje kot do dveh. tak da kako uro, uro in pol.
če jo imaš v vrtcu nekje do treh, je jaz ne bi dajala spat popoldan, ravno iz tega razloga, da potem zvečer ne zaspi.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.5.2007 21:39:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2007 22:08:35   
Katrin
Naša user posted image  je šla v vrtec pri 18 mesecih in spi (še vedno) samo v vrtcu. Vstajava okoli 8ih, spat greva okoli 21ih. Ko je bila stara eno leto, pa je spala 2x čez dan po 20 min user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2007 12:15:16   
Natti
Monika živjo!

Midva sva začela ta teden z uvajanjem in sva danes že zbolela. Pri na hodijo spat ob 10.30 po malici, ker so sami malčki od 11- 14 mesecev. Spijo baje od pol do ene ure. Meni Mark ko greva po malici v vozičku od 2-3 ure. Baje pa ta ti otročki spijo vsi še popoldne okoli 4-ih doma. So revčki res utrujeni. Jokanje jih še bolj utrudi, pa živ žav, ki je v vrtcu. Ta teden sem veliko videla in veliko sem jih crkljala. Samo po naročjih lezejo, a le kako naj jih dve kar 12 obvladata. Ti sončki pa rabijo nekoga ki ga crklja...
Pa sej vem da se bodo navadli in da bo potem super, a zdej ...

Jaz sem pa najsrečnejša mamica treh sončkov!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

darila
Michonne RR

Kdaj kupite darila za decembrska obdarovanja?

Zadnji trenutek (25%)

Decembra (50%)

Novembra (6%)

Čez celo leto (6%)

Jih ne kupujem (12%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!