spanje po vrtcu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

monika30 -> spanje po vrtcu (17.5.2007 11:53:43)

Pozdravljene!

Zanima me, a vaši malčki (stari okoli 1 leta) še kaj spijo popoldne ko pridete domov?
Imamo namreč problem, da je okoli 17h šele zaspana, potem pa zvečer noče zaspati pred 22h.
Pa še to me zanima koliko časa spijo v vrtcu?

Hvala in pozdravljene.

Anonimen -> RE: spanje po vrtcu (17.5.2007 12:44:08)

Moj je star 14 mesecev. Zjutraj v vrtcu včasih spi kakšne pol urce. Ob 12h grem po njega in vedno doma spi kakšno uro ali malo dlje. Zvečer se pa nekje ob 17h ali 17,30 skopava in ob 18h ali najkasneje do 19h že spi. Spi celo noč do 6h, 6,30h.
Tako je že skoz navajen in če ob tej uri ne gre spat je siten.
Danes ni spal v vrtcu in je bil tko utrujen, da je takoj v avtomobilu že zaspal.
Poskusi jo navadit, da po kosilu malo zaspi za kakšno urco in bo zvečer tudi zaspala malo prej.

rainbow -> RE: spanje po vrtcu (17.5.2007 13:54:01)

moja mala je sicer že dve, ampak je v mešani skupini, kjer so tudi mlajši; in gredo spat nekje od 11.30 do 12-te, ampak ne spijo dlje kot do dveh. tak da kako uro, uro in pol.
če jo imaš v vrtcu nekje do treh, je jaz ne bi dajala spat popoldan, ravno iz tega razloga, da potem zvečer ne zaspi.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.5.2007 21:39:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Katrin -> RE: spanje po vrtcu (17.5.2007 22:08:35)

Naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je šla v vrtec pri 18 mesecih in spi (še vedno) samo v vrtcu. Vstajava okoli 8ih, spat greva okoli 21ih. Ko je bila stara eno leto, pa je spala 2x čez dan po 20 min [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Natti -> RE: spanje po vrtcu (18.5.2007 12:15:16)

Monika živjo!

Midva sva začela ta teden z uvajanjem in sva danes že zbolela. Pri na hodijo spat ob 10.30 po malici, ker so sami malčki od 11- 14 mesecev. Spijo baje od pol do ene ure. Meni Mark ko greva po malici v vozičku od 2-3 ure. Baje pa ta ti otročki spijo vsi še popoldne okoli 4-ih doma. So revčki res utrujeni. Jokanje jih še bolj utrudi, pa živ žav, ki je v vrtcu. Ta teden sem veliko videla in veliko sem jih crkljala. Samo po naročjih lezejo, a le kako naj jih dve kar 12 obvladata. Ti sončki pa rabijo nekoga ki ga crklja...
Pa sej vem da se bodo navadli in da bo potem super, a zdej ...

Stran: [1]