|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je pa to dobro
16.5.2007 13:46:27   
Nova sporočila
tjaga
Danes sem se lotila špargljev in evo kaj sem naredila:

šop špargljev (500 g)
olivno olje
2 jajci
parmezan
nariban sir
sol, poper, česen v prahu

Olupila sem spodnji del špargljev, jih povezala v šopek in dala kuhat v vrelo vodo za cca. 5 minut. Kuhane sem odcedila in narezala na približno enake koščke. V ponvi sem pogrela olivno olje in nato dodala narezane šparglje. Dodala sem sol, poper in malo česna v prahu.
Vse skupaj sem ohladila in na ohlajeno dodala razžvrkljano jajce z dvema žlicama parmezana. Dala sem v namazan pekač, posula z naribanim sirom in dala peči v pečico na 200°C.
Na  koncu smo se nažrli ko user posted image .


_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je pa to dobro
16.5.2007 13:50:59   
Nova sporočila
Olivija
super ideja user posted image . Midva greva v petek po 2 kg špargljev in sem že iskala kakšno novo varianto.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako je pa to dobro
16.5.2007 13:51:50   
Nova sporočila
Anonimen
Njami...user posted image ---je še ostalo kaj,da pridem na kosilo?user posted image

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako je pa to dobro
16.5.2007 13:54:44   
Nova sporočila
tjaga
Nič ostalo, zdaj smo vsi kot user posted image

_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: