|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes-part 16
21.10.2004 11:24:41   
Alja1
Drage moje cukrčke!

Če si boste v ponedeljek, 25.10.2004 vse vzele čas za kavico :kava:, se vam z veseljem pridružim (bom pač šla v laboratorij v ponedeljek in ne v petek).

Torej ...

Kraj srečanja: Kolosej LJ (I. nadstropje, levo)
Datum srečanja: Ponedeljek, 25.10.2004
Ura srečanja: 18.30
Udeleženke srečanja: 5 peresna "pocukrana" deteljica

Punce, potrdite svojo udeležbo!

Pozdravček,
Alja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes-part 16
21.10.2004 11:56:20   
Kinokija
I'll be there. Najbrž. Če nau kej vmes pršlo.
Moža bom poslala v bofa,computer shop,hervisa, potem pa :zmeden: no, pol bo pa itak dež, pa bomo šle domov. Kaj pa 18h? Bi šlo? Bo pa Medvedka prišla malo kasneje, sej bomo najbrž kar v istem lokalu?

Aja, držim pesti za dober Hb :miska::miska: Al pa za kere kol dobre novice.

No, če bomo vsej 80%, sestanek bo.

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes-part 16
21.10.2004 12:21:12   
Alja1
Lahko ob 18.00!

Tudi jaz bom moža poslala zapravlat :)-

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes-part 16
21.10.2004 13:16:07   
Ajsha
Midve bova!

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diabetes-part 16
21.10.2004 21:05:31   
Medvedka
Ojla!

Jaz pa pridem, kot sem že napovedala, z zamudo, a vas bom že našla... 8) Pa vi tudi mene... Najprej trebuh in nato... Medvedka! :sloncek:
Torej ponedeljek, 25.10. okrog 18.30. v Koloseju... :kava:

Kinokija, saj ti imaš pa tako rekoč povsem normalne vrednosti sladkorjev... :bravo: Sploh ne veš, kakšna srečnica si...
Ne razumem te pa čisto, kaj še čakata... Kakšne stvari še imaš za urediti in kaj je sploh lahko bolj pomembno od :duda: ? Sicer pa je res, da boš najbrž imela tudi po Novem letu še vedno lepe cukre, tako da...

Alja, upam da se čim prej kaj koristnega dogovoriš s Tomažičevo, saj vem, kako močno si želiš postati mamica... Glede na tvoje probleme z uravnavanjem KS, pa mislim, da ti Kinokijine izkušnje in cukri ter jedilniki ne bodo kaj prida koristili... Žal, se ta diabetes pri vsakem čisto po svoje obnaša... Ko pa ženska zanosi, je pa itak vse spet čisto drugače... :(

Katja, daj potrdi še ti svojo udeležbo za ponedeljek, jaz bom naprej v Ljubljani ravno ob torkih ali sredah, ko pa praviš, da ne moreš priti...

Torej upam, da se spet dobi petperesna deteljica...

Lepo pozdravljene, pa lepe cukre!

Medvedka

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Diabetes-part 16
22.10.2004 17:41:40   
Katja*
Ojla!

Točno tako kot Kinokija! Pridem, če ne bo kaj vmes prišlo (samo upam, da ne kaj takega kot zadnjič)!
Verjetno z vsaj enim do dvema vagončkoma!

LP
Katja

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Diabetes-part 16
25.10.2004 7:29:26   
Alja1
Punce, žal odpovedujem prisotnost na današnjem srečanju :((

Zaradi službenih obveznosti se ne morem udeležiti sestanka. Če bi na vso silo hotela, bi se vseeno lahko odpravila proti LJ-a ne ob uri, ki bi mi ugajala, da bi v miru prišla na srečanje, pa še sam bog ve, kdaj bi prispela :zmeden:

Menda potekajo intenzivna dela na avtocesti (Trojane so full zafilane) in je "normalen" dostop do LJ mogoč čez Tuhinjsko dolino in Izlake-Moravče (pa še tam je full gužva) :hudicek:

Imam pa v torek, 02.11. dopust in bom 100% popoldne (okrog 17.00 v LJ - grem v lab.)

Če je mogoče katera zainteresirana za omenjeni datum, se naj pofočka.

Uživajte in ... spomnite se name :love:

LP
Alja

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Diabetes-part 16
25.10.2004 8:03:14   
Kinokija
O, ti šment :zmeden: Kaj čmo zdej? Bo sestank, ali prestavimo? Jaz imam tudi 2.11. čas...

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Diabetes-part 16
25.10.2004 8:23:30   
Ajsha
Najbrž je res bolje, da prestavimo, da bomo vse na kup! Torej, jaz imam TUDI 2..11. čas - nič novega :)

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Diabetes-part 16
25.10.2004 8:46:45   
Kinokija
Ampak vas bo treba drage dame po riti, če se 2.11. ne dobimo.

Če Medvedka in Katja potrdita odpoved, pa bo.

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Diabetes-part 16
25.10.2004 17:12:12   
Kinokija
Kaj zdej, je al ni? medi in katja pomoje sploh ne vesta najnovejše informacije :zmeden:

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Diabetes-part 16
26.10.2004 21:11:03   
Medvedka
Ojla, cukrčke!

Ne mi zameriti, ampak meni res ni do še ene dodatne vožnje v LJ. V sredo, 3.11. imam namreč kontrolo, tako da spet pridem v LJ... Naslednji teden je sploh prvi teden po enem mesecu, ko moram celo samo enkrat v Ljubljano, tako da...
Upam, da mi ne zamerite in da razumete, da vse te vožnje najbrž niso najboljše za malo Medvedko... Dragi pa mi itak teži, da premalo počivam in sem preveč kar naprej nekje po svetu, namesto da bi bila doma...

Lepo se imejte, pa lepe cukre!

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?