Medvedka -> Diabetes-part 16 (21.10.2004 21:05:31)
|
Ojla! Jaz pa pridem, kot sem že napovedala, z zamudo, a vas bom že našla... 8) Pa vi tudi mene... Najprej trebuh in nato... Medvedka! :sloncek: Torej ponedeljek, 25.10. okrog 18.30. v Koloseju... :kava: Kinokija, saj ti imaš pa tako rekoč povsem normalne vrednosti sladkorjev... :bravo: Sploh ne veš, kakšna srečnica si... Ne razumem te pa čisto, kaj še čakata... Kakšne stvari še imaš za urediti in kaj je sploh lahko bolj pomembno od :duda: ? Sicer pa je res, da boš najbrž imela tudi po Novem letu še vedno lepe cukre, tako da... Alja, upam da se čim prej kaj koristnega dogovoriš s Tomažičevo, saj vem, kako močno si želiš postati mamica... Glede na tvoje probleme z uravnavanjem KS, pa mislim, da ti Kinokijine izkušnje in cukri ter jedilniki ne bodo kaj prida koristili... Žal, se ta diabetes pri vsakem čisto po svoje obnaša... Ko pa ženska zanosi, je pa itak vse spet čisto drugače... :( Katja, daj potrdi še ti svojo udeležbo za ponedeljek, jaz bom naprej v Ljubljani ravno ob torkih ali sredah, ko pa praviš, da ne moreš priti... Torej upam, da se spet dobi petperesna deteljica... Lepo pozdravljene, pa lepe cukre! Medvedka
|
|
|
|