|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neprijaznost v komisijski trg.
21.10.2004 10:26:29   
Bajska
Že dvakrat sem odšla v komisijsko trgovino na Celovški, v tisto, ki je na novo odprta, nasproti tržnice Šiška. Moram priznati, da me je trgovka oz. lastnica trgovine razočarala. Obakrat se ji je namreč mudilo na kavo, prijateljica jo je čakala v trgovini, trgovka pa se je obleka v plašč in vsa živčna dala jasno zaznati, da naj se kupci podvizamo. Ko sem ji še pred tem premaknila eno od stojal, ker v trgovini je res vse nabasano, je čisto ven padla, da ji ljudje kar naprej vse premikamo in razmetujemo, ona pa mora cel dan samo pospravljati. Saj jo razumem, ampak to se da seveda povedati na lep, kultiviran način. Neko drugo gospo je zanimala bundica, ki je bila obešena visoko na steni in ker jo je želela videti, jo je poprosila, naj jo sname. Trgovka ji je odgovorila, da jo bo, če jo res namerava kupiti, ker pač ona ne more del dan hoditi po lestvi got in dol. Skratka, na podlagi teh izkušenj, sem se odločila, da bom naslednjič rajši obiskala kakšno drugo komisijsko trgovino upajoč, da imajo tam boljši odnos do svojih strank.
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.10.2004 10:32:51   
Anonimen
Saj ne veš, ali bi se smejal ali jezil. Grozno!

(odgovor članu Bajska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2004 10:35:19   
beti 1
Jaz je sicer ne bi smela pretirno kritizirati, ker mi je uspešno prodala voziček, vendar se mi zdi, da je v tej trgovini v primerjavi z ostalimi (Smrkolin, Šparovček), res vse bolj po cigansko. Ceno sam postaviš, sploh ni komisijsko določena, papir napiše samo zaradi inšpekcije,...
Malo bom žleht, zgleda, da se pozna, da je bla prej v Fužinah.
Bajska, Smrkolin je samo malo naprej po Celovški (nasproti LPP), ampak je še bolj natlačen, je pa res, da je prodajalka bla z mano vedno ful prijazna. Sem šla v Mulca prodajat samo zato, ker ga imam za vogalom.
lp
beti 1

(odgovor članu Bajska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2004 10:44:49   
Tinca7
Mi smo ravno v ponedeljek peljali v Smrkolina voziček, in moram povedat, da je bila prodajalka zelo prijazna. Predlagam, da greš tja pogledat. To je ista hiša kot Noč in Dan, samo iz strani je vhod.

Veliko sreče pri prodaji :sloncek:!

(odgovor članu Bajska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2004 10:46:45   
ana1
Zaenkrat pa imamj jaz dobre izkušnje s trgovino Mulc - vedno so bili prijazni /le enkrat je bil na vratih listek malica/ , malo slabše pa s trgovino Šparovček, ker je lastnica takooooooo pametna in vzvišena, včasih pa jo tudi kupci motimo, če klepeta s kakšnim kolegom... ((so pa cenovno glede opreme vsaj 10% nižji kot v ljubljanskih trgovinah)) - tako, da človek potrpi...
V Smrkolinu pa so tudi kar prijazni, vendar pa je natrpano z robo, da še pogledati ne moreš.

lp, :rozica:

(odgovor članu Bajska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2004 18:26:03   
Annny
Taki trgovci itak sami sebi delajo slabo reklamo- ko bo prišla prijaznejša in ustrežljivejša konkurenca, bodo prislijeni izginiti s površja zemlje:)

(odgovor članu Bajska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2004 12:22:42   
Mojca20
:grrr::grrr:KATASTROFA:(

(odgovor članu Bajska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2004 23:59:18   
mami Lea
Ja jaz pa v Smrkolinu že 6 mesecev prodajam avtosedež po 5000 sit pa se ni še nihče javil.
Nevem kaj je z njim narobe?
No verjetno ga bom na koncu komu podarila, če ne bo šlo drugače.
Glede oblekic pa toliko, vsaka trgovina ala leclerc, spar, adessa ima nove stvari po istih ali pa malo višjih cenah. Tako, da se po moje bolj splača iti tja ali pa na sezamovo tržnico.

(odgovor članu Bajska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2004 0:13:30   
Anonimen
Ja, jaz sme bila mal presenečena nad cenami...nekaterimi. So se mi zdele malo previsoke...

(odgovor članu Bajska)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.