Bajska -> neprijaznost v komisijski trg. (21.10.2004 10:26:29)
|
Že dvakrat sem odšla v komisijsko trgovino na Celovški, v tisto, ki je na novo odprta, nasproti tržnice Šiška. Moram priznati, da me je trgovka oz. lastnica trgovine razočarala. Obakrat se ji je namreč mudilo na kavo, prijateljica jo je čakala v trgovini, trgovka pa se je obleka v plašč in vsa živčna dala jasno zaznati, da naj se kupci podvizamo. Ko sem ji še pred tem premaknila eno od stojal, ker v trgovini je res vse nabasano, je čisto ven padla, da ji ljudje kar naprej vse premikamo in razmetujemo, ona pa mora cel dan samo pospravljati. Saj jo razumem, ampak to se da seveda povedati na lep, kultiviran način. Neko drugo gospo je zanimala bundica, ki je bila obešena visoko na steni in ker jo je želela videti, jo je poprosila, naj jo sname. Trgovka ji je odgovorila, da jo bo, če jo res namerava kupiti, ker pač ona ne more del dan hoditi po lestvi got in dol. Skratka, na podlagi teh izkušenj, sem se odločila, da bom naslednjič rajši obiskala kakšno drugo komisijsko trgovino upajoč, da imajo tam boljši odnos do svojih strank.
|
|
|
|