|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako je bilo prvič?
5.6.2007 18:43:18   
G in T
Stara sem bila 17 let, blo je skoraj neboleče. Prva ljubezen. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.6.2007 21:06:26   
sonce in smeh
Jaz sem prvič pri 19 letih in 2 mesecih. Mogoče sem dolgo čakala, vendar mi ni bilo nikoli žal. Tudi sedaj pri 22 letih sem še vedno z istim fantom in še vedno je tako nežen in pozoren kot je bil prvič. Bilo je v naravi, v gozdu... seveda me je bilo pošteno strah, vendar mi ni bilo nikoli žal. Malo je bolelo, vendar nisem krvavela.

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.6.2007 21:27:13   
purple
Prvič katastrofa,potem nekaj časa za silo,ko pa sm spoznala zdajšnega partnerja vauuuuuuuuser posted image .

(odgovor članu sonce in smeh)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.6.2007 9:51:06   
Anonimen
Stara sem bila 22 let, s fantom sva bila skupaj že tri leta...
Bolelo je, se je pa zelo potrudil, da ni bilo prehudo. Prvič sem malo zakrvavela, naslednjič pa je bilo že ok...

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.6.2007 11:30:27   
Ancy
smešno user posted image user posted image sm skoz mislila, kok me bo sram pa strah, ker sem bolj sramežljiva pa nisem bila ravno samozavestna glede svojega telesa...... potem na koncu je pa izpadlo da je bilo  njega še ene 10x bolj strah.... Ni blo nič takega... malo je bolelo - ubistvu sploh ni hotu notr, sva se kr namatrala..... zdej je bolš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.6.2007 17:14:22   
Anonimen
Nikakvo nije bilo.Brez veze je bilo.

(odgovor članu Ancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
7.6.2007 11:02:02   
daysi
Sepridružim vojakinji. Brez veze.

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.6.2007 13:14:15   
ronja
Škodauser posted image . No, boste pa zdaj nadoknadleuser posted image

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.6.2007 14:01:38   
muki1
Bolelo ni, spomnim se, da sem mislila...pišuka...a to je TO user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.6.2007 17:39:11   
dulcinea
Hm... bilo je čisto nenameravano. Pač srečala sva se na eni gozni poti. Jaz sem kolesarila, on je šel z avtom mimo. Hodila nisva, sva se pa poznala kar precej. In iz pogovora je nastala taka strast, da je ne znam opisat. In je blo, kar je blo. Na travi malo stran od ceste.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.6.2007 19:47:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
12.6.2007 21:35:02   
najina pikica*
uf ja.......joj kje je že to......user posted image  user posted image ....ja jst sm se pa prvič podolčkala z tipom oz takratnim fantom v katerega sm bila noro noro noro zaljubljena,bil je moja prva in mislm,da največja in najbolj nora ljubezen,ki je velikokrat presegla vse meje zdravega in normalanega.....pa vendar bolelo me je k bi me na živo zob pulili in krvavela sm prav tako ful....ampak nč bat nism izkrvavela user posted image ....pa vendar sm dofula uživala in ne ni mi in mi ni bilo žal niti za sekundo.....čeprav,če se dobro spomnim sm naslednji dan malo bl na široko hodila in mislim da,ja ja naslednji dan sem se izogibala sedenju....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?