|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Očitki zaradi službenega potovanja
13.5.2007 14:44:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Jaz sem ti napisala, kam to vodi, očitki o službenih potovanjih, a ti si že tam. Lepo ti je rekla, da njega ne boš spremenila, ti se boš morala. V sebi priti do odločitve, da tega življenja nočeš.

Glej, službena potovanja so ti samo priložnost, da vidiš, kakšno (bedno?) življenje imaš doma.

Tako kot spakiraš kovčke za na nekajdnevno potovanje, tako jih spakiraj v drugačno življenje. Veš, da avion odpelje in  da je včasih na njem težko dobiti prosto mesto. Zato pojdi, dokler imaš še čas, dokler lahko to storiš v miru in  z relativnim razumom. Dlje boš odlašala, težje bo in več bo posledic. Razen če ne otopiš od vsega hudega. Takrat bo pa itak prepozno.

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
13.5.2007 22:21:16   
plenicka
Tudi jaz ne vem zakaj bi se moralo, da se izrazim z besedo "ostalo" življenje končati, ko pride na svet otrok...jaz te sicer ne poznam, vendar če je res tisto, kar so napisale nekatere, ni problem samo v službenih potovanjih...karkoli je že res, ti želim, da še naprej živiš svoje sanje in poskrbiš v prvi vrsti zase! Če boš srečna ti, bo tudi tvoja mala, četudi te kakšen teden ne bo videla...

PS: Le kaj bodo rekli zame, ko bom hodila na službena potovanja (v moji službi potovanja niso na izbiro ampak so "must") in bom otroka pustila staršem??? 

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
14.5.2007 7:16:46   
barcaffe
taki tipoti, mi gredo na bruhanje. Obtožujejo ženske, a v hlačah jim zadrhti ob prvi riti user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 53
14.5.2007 7:58:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AiMa

Tole pa ni kaj prida zavidljivo..Mene zaradi študija v tujini ni bilo pol leta pa nisem slišala nobene pikre o tem..Kdo bo pa živel moje sanje, če ne jaz?

Povej mu, da imaš želje, sanje, ambicije..Tako mala odsotnost mu res ne bi smela iti v nos..
Če vse to ni združljivo s partnerjevimi sanjami, željami,... je za vse to kriv on in samo on?  

(odgovor članu AiMa)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
14.5.2007 8:15:50   
MH0
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kdo je pa rekel oz.kje ste slišali da grem čist na vsako službeno potovanje???
user posted image user posted image
Ko sem začela delati, sem se tem stvarem na veliko izogibala, ko sem pa ugotovila, da je to za moje dobro, sem se pa začela udeleževati takih potovanj.
Dragi je proti tem - ker mi ne zaupa, ker je (upravičeno) izgubil zaupanje vame, ker je bolestno ljubosumen; ker je v času ko me ni ata in mama, ter ker on zaenkrat še ni šel nikamor - ni mu bilo potrebno hoditi v tujino, zdaj pa se tudi njemu kažejo te stopnice po službenih poteh - najprej Beograd, potem menda Kitajska,...skratka njegova firma širi mrežo. In to ne bo za teden dni, ampak za daljše obdobje.
Kaj, a naj bom zdaj jaz vsa s user posted image  in mu branim kariero in napredovanje??? v času ko bom jaz doma zavzela obe vlogi.
Najboljš da mu že zabranim da ne sme, da mu družina nič ne pomeni,....user posted image

Zakaj ti sploh kaj sprašuješ? Javi kako se boš počutila, ko ti bo vrnil ... Beograd, Kitajska, ... , da se še tiste, ki na slepo brez pravega razmisleka kar odrihajo po tvojem možu kaj naučijo. 

< Sporočilo je popravil MH0 -- 14.5.2007 8:17:07 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 55
14.5.2007 8:41:40   
maruškaŠ
Mislim, da Kalamaki ni hotla nič slabega s tem kar je rekla. Mislim, da je hotela povedat samo to, da tudi če zamenjaš nik, ne moreš spremeniti svoje preteklosti (oziroma kar se je že zgodilo). In da ta zgodba dobi čisto drugačna dejstva in okoliščine, če poznaš celotno ozadje.

VSekakor pa ti želim, da boš še naprej delala na sebi in enkrat zbrala pogum, voljo in predvsem sprejela odločitev, da boš naredila s svojim življenjem tisto kar si zaslužiš! Ti in mala.

Lahko pa verjameš meni. Vredno je! Res, da je težko obdobje, ko se odločiš in končaš, še težje je obdobje, ko ti grozi in te hoče na vsak način prisiliti, da ga vzemeš nazaj, ko ti grozi, da ti bo vzel otroka (ker nič drugega več ne deluje),... Ampak, ko pa to enkrat mine, ko začneš dihati, svobodno dihati, je pa vredno!

(odgovor članu MH0)
Neposredna povezava do sporočila: 56
14.5.2007 14:49:01   
piščanc
jaz pa ne morem funkcionirati enako, če sem sama na službenem potovanju ali z družino. službeno potovanje pomeni obveznost, sestanki, veliko vožnje itd. družina pa je pravo nasprotje.

pač z nekaterimi sužbami pridejo tudi poti. včasih pašejo, včasih jih priredim na minimum, ampak obstajajo pa. veliko raje pa si potem vzamem par dni dopusta in jih mirno preživim z družino.

zdi pa se mi, da imata vidva veliko večje probleme, kot je službeno potovanje

iz malega zraste veliko

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 57
14.5.2007 15:03:37   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: MH0

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kdo je pa rekel oz.kje ste slišali da grem čist na vsako službeno potovanje???
user posted image user posted image
Ko sem začela delati, sem se tem stvarem na veliko izogibala, ko sem pa ugotovila, da je to za moje dobro, sem se pa začela udeleževati takih potovanj.
Dragi je proti tem - ker mi ne zaupa, ker je (upravičeno) izgubil zaupanje vame, ker je bolestno ljubosumen; ker je v času ko me ni ata in mama, ter ker on zaenkrat še ni šel nikamor - ni mu bilo potrebno hoditi v tujino, zdaj pa se tudi njemu kažejo te stopnice po službenih poteh - najprej Beograd, potem menda Kitajska,...skratka njegova firma širi mrežo. In to ne bo za teden dni, ampak za daljše obdobje.
Kaj, a naj bom zdaj jaz vsa s user posted image  in mu branim kariero in napredovanje??? v času ko bom jaz doma zavzela obe vlogi.
Najboljš da mu že zabranim da ne sme, da mu družina nič ne pomeni,....user posted image

Zakaj ti sploh kaj sprašuješ? Javi kako se boš počutila, ko ti bo vrnil ... Beograd, Kitajska, ... , da se še tiste, ki na slepo brez pravega razmisleka kar odrihajo po tvojem možu kaj naučijo. 

slepo in brez pravega razmisleka? avtorico tegale pisanja poznam ze od prej in to kar ji je delal njen frajer ze prej, mi ni treba 2x premislit,kaj bom napisala...smili se mi pa ob vsem tem prav mala princeska,ki ji ni bilo,ji ni in skoraj ne bi bilo treba prenasat dveh otrocjih starsev..

(odgovor članu MH0)
Neposredna povezava do sporočila: 58
14.5.2007 20:43:39   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa mislim tako.
Če imaš doma majhnega otroka kako sploh lahko hodiš po nekih službenih potovanjih?Šest dni brez otroka biti in na koncu moža poslušat ni lepo.Ampak po resnici povedano mu dam čisto prav.Zakaj pa nista počakala z otrokom in bi se malo naužila in hodila po teh potovanjih sama brez obveznosti.Če pa ti je res kariera več kot mož in orok pa le.Ampak neboš dolgo ti povem.Ker čedalje hujše bo na koncu se bo hotel ločiti natvezil,da si zanemarjala zaradi službe otroka itd....In ostala brez obeh.In mu dam čist prav,ker,če bi res imela tako zelo rada otroka in moža nebi šla.No mogoče kak dan dva več pa ne.To je moje mnenje inuser posted image user posted image za moža.Mu dam prav.

Za kozlat.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
15.5.2007 1:56:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa mislim tako.ne znaš misliti...sorry..

Če imaš doma majhnega otroka kako sploh lahko hodiš po nekih službenih potovanjih?tako kot ti greš po nakupih, delaš stvari ki te veselijo, ona hodi v službo....

Šest dni brez otroka biti in na koncu moža poslušat ni lepo.ti si smešna..resno...

Ampak po resnici povedano mu dam čisto prav.Zakaj pa nista počakala z otrokom in bi se malo naužila in hodila po teh potovanjih sama brez obveznosti.zakaj bi se ljudje morali prvo naužiti življenja???mar ti ni jasno,da se zaradi otrok ni potrebno odpovedati stvarem, ki so ti všeč, ker se to tudi z otrokom lahko počne, ko malo zraste....

Če pa ti je res kariera več kot mož in orok pa le.kje pa je napisala,da ji to več pomeni???jaz tega nikjer ne vidim, al sm slepa...user posted image

Ampak neboš dolgo ti povem.Ker čedalje hujše bo na koncu se bo hotel ločiti natvezil,da si zanemarjala zaradi službe otroka itd....In ostala brez obeh.brez moža mogoče bo res ostala,brez otroka pa ne..konec koncev to dela za otrokovo boljšo življenje...

In mu dam čist prav,ker,če bi res imela tako zelo rada otroka in moža nebi šla.zato ker hodi na službena potovanja,otroka in moža nima tolko rada????vprašaj sebe,če maš TI rada otroka in partnerja...

No mogoče kak dan dva več pa ne.To je moje mnenje inuser posted image user posted image za moža.Mu dam prav.če bi ti imela kakšne sanje, in možnost, da jih uresničuješ, pa je tvoj ljubi partner takšen, mu ne bi dala prav, ampak bi se tukaj jokala..!!!

Zelo smešno... Si ji mar fouš, ker hodi na potovanja, ko pa moraš ti doma samo čepeti in pospravljati??!!

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?