Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 11.5.2007 21:20:14
|
|
|
|
taja27
|
anonimna a ti sploh veš, da je lahko služba še kaj drugega, kot odpikati 8 ur in it domov? in kako je spet lahko biti anonimen, ko pljuvaš po nekomu in namiguješ, da ji ni do male in moža. če si hotela izraziti samo svoje drugačno mnenje zakaj si potem anonimna? a če se odpoveš svoji dobri službi imaš pa več možnosti, da obdržiš moža in otroka? halllooooo. meni se zdi služba Male_princeske čudovita; dela z ljudmi, očitno uživa v njej, je pa logično, da je dobro ali niujno, da ve kaj prodaja in zato je šla na SLUŽBENO pot in ne na samsko potovanje z deklinami.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 11.5.2007 21:29:04
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska zdaj pa večkrat grem in izkoristim priliko, da kaj novega vidim, doživim - that's life. Ja no kakšni imajo veliko veselje s potovanji, po možnosti brez partnerja, pa kake blazne sindikalne zabave ipd. To je čisto ok če sta skupaj dva tipa, ki jima to paše. Seveda pa ima človek pravico do preživljanja svojega časa kakor ga hoče - pa čeprav poseda s kolegi v bližnjem lokalu, ko se doma žena ukvarja s kakimi malimi otroki in gospodinjskimi opravili. Seveda če ima ženo ki ga pri tem podpira in obratno. Če je to napihovanje enega službenega potovanja, je to delanje iz muhe slona, če pa gre za način življenja pa je to problem, ki se lahko konča tudi tako da si človek poišče kako bolj kompatibilno osebo. Pri nas smo glede službenih potovanj bolj zapečkarji, privoščimo si jih enkrat na kakih pet let, enakomerno porazdeljeno. Na sindikalne prireditve ne hodimo, ker se nam zdijo to čudne zadeve. To nam čisto ustreza, raje pa gremo kam in kaj doživimo v polni postavi.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 11.5.2007 21:33:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje mnenje pa je, da vidva nimata razpucanih stvari - vajinega odnosa. Če bi ga imela do tovrstnih očitkov ne bi prihajalo. Mi znamo pogosto združiti prijetno s koristnim - če jaz grem za več dni na SP, pač doplačam za mojega in tamalega hotel in smo potem lahko vsi skupaj.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 11.5.2007 22:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da bi bilo najboljše, da se čimprej glede tega pogovorita.. Ker takšna zveza ne pelje nikamor.. Teži ti, čeprav je vedel kakšna služba je in se je strinjal.. Po mojem ga je samo strah, češ kaj če se ti kaj zgodi, al pa kaj drugega.. Pogovorita se lepo v miru, lahko pa tudi tako narediš kot Raho, doplačaj hotel še za moža in otroka, pa bo...
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 11.5.2007 22:33:36
|
|
|
|
Olivija
|
eno vprašanje, a če gre pa oče na službeno potovanje, je pa vse ok? Ste pa res čudni, jaz imam trenutno srečo, da mi še ni treba hodit službeno po Evropi, samo se pa zavedam, da me naslednje leto čaka tudi to. Pa se niti slučajno ne mislim čisto odpovedati karieri. Če bom morala na službeno pot, bo pa oče z otrokoma, saj je pa ja on enakovreden del naše družine in je tudi sposoben posrbeti za dva otroka. 6 dni pa ni tako zelo dolgo obdobje.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 11.5.2007 22:40:18
|
|
|
|
Marogica
|
Anonimna, ti ga pa malo serješ... Zakaj bi čakala z otrokom, če pa dela v takšnem poklicu, kjer ljudje morajo obiskovati takšne kraje, ker aranžmaje čisto drugače prodajajo in to najbrž vsako leto. In na kaj naj torej čaka?? In zakaj bi naj otroka in moža zanemarjala s tem, če je 6 dni ni? Kaj pa jima lahko manjka? Zanemarja lahko mati družino že s tem, ko sedi pred računalnikom in je nekaj ur na RR-ju. Torej je to zelo relativen pojem. In če bosta šla narazen, bosta zaradi njegovega ljubosumja, ne pa njenega "zanemarjanja". Daj, anonimna, preseli se v 21. stoletje....
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 11.5.2007 23:40:01
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Zamima če bi imela tako službo kot jaz, verjem da bi šla. Je v bistvu pametno da vidiš stvari, da lažje prodajaš aranžmaje, da poznaš destinacijo - zato sem šla pa na službeno pot. Ja, saj sem rekla, da če bi nujno morala bit tam bi šla brez družine, če ne pa se ne bi ravno ven metala. Saj pravim smo si različni, sem pač ful navezana na družino in bi jih že tisti dan pogrešala ko bi šla. Tako, da če se bi dalo izmaknit ne bi šla sama. Ti pa seveda veš kaj v službi pričakujejo od tebe in boš tako tudi nardila. Morata pa se vseeno pogovorit z možem, da ne bo potem imel izpadov v smislu, da ga zamenarjaš
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 7:55:05
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Zamima če bi imela tako službo kot jaz, verjem da bi šla. Je v bistvu pametno da vidiš stvari, da lažje prodajaš aranžmaje, da poznaš destinacijo - zato sem šla pa na službeno pot. Eni celo znamo vprašati, kaj pričakujejo v službi od nas in zavrnemo službe s službenimi potovanji. Drugače pa je najbližji komentar Raho, ki v tem primeru še posebej velja - turistične destinacije se pa res brez problema obiskuje z družino, če se hoče.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 9:11:53
|
|
|
|
caillou
|
Veš kaj ? Vprašaj ga, kako bi po njegovo to lahko reševala ? Glede na to, da si si izbrala tak poklic, verjetno še pred malo in že v vezi z njim, bi lahko na to gledal drugače. Mogoče pa zajec tiči v drugem grmu in je problem globji ? Je mogoče nekoč izgubil zaupanje vate ? Ne vem sicer zakaj bi tako težil ? Je mogoče samo bolestno ljubosumen ?
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 9:21:52
|
|
|
|
Mala_princeska
|
- turistične destinacije se pa res brez problema obiskuje z družino, če se hoče. Ja, če se spi v enem hotelu - ne pa da se potuje po otoku iz kraja v kraj. Z veseljem bi vzela dragega in malo s seboj na enem izmed prejšnjih službenih potovanj, ko sem bila samo v enem kraju in v enem hotelu- pa si je dragi izmikal, da ne dobi dopusta, tak da sem šla sama: če bi to res hotel, bi dobil dopust, ne pa da se je izmikal in izgovarjal.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 10:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, sorry, samo vidva res nimata družinskih zadev poštimanih. O tem, kakšno službo imaš, bi se morala bila pogovarjati pred nosčenostjo, ne pa da sedaj en drugega obremenjujeta z očitki. Pri vsem tem trpi samo otrok, ker čuti napetost v vajinem odnosu. Sicer pa se da najti tudi srednja pot - tebi ni treba iti na res vsako službeno pot (jaz ga po eni strani namreč razumem - ti greš na neko turistično destinacijo, vsi vemo, koliko se na SP dela , potem pa še uživaš, on pa je doma sam mama in oče v enem; sicer pa si svoj odnos do služebih poti že opisala v besedah: that's life - predvsem to me je v tvojem nerganju zmotilo in najverjetneje tudi tvojega moža), vačish ju vzami s sabo, včasih pa pojdi sama (če je SP 2-3 dni, za daljši čas pa ju kar pogumno vzami s sabo; in veš, če RES želiš, da gresta s tabo, morš reči: Želea bi si, da sta tudi vidva z mano in ne Hočeta iti z mano; ali pa samo prideš domov in rečeš: Čez en mesec gremo tja in tja... Sem že vplačala.). Jaz vama svetujem predvsem malo več strpnosti z obeh strani! In več dogovarjanja in usklajevanja
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 10:36:48
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Kdo je pa rekel oz.kje ste slišali da grem čist na vsako službeno potovanje??? Ko sem začela delati, sem se tem stvarem na veliko izogibala, ko sem pa ugotovila, da je to za moje dobro, sem se pa začela udeleževati takih potovanj. Dragi je proti tem - ker mi ne zaupa, ker je (upravičeno) izgubil zaupanje vame, ker je bolestno ljubosumen; ker je v času ko me ni ata in mama, ter ker on zaenkrat še ni šel nikamor - ni mu bilo potrebno hoditi v tujino, zdaj pa se tudi njemu kažejo te stopnice po službenih poteh - najprej Beograd, potem menda Kitajska,...skratka njegova firma širi mrežo. In to ne bo za teden dni, ampak za daljše obdobje. Kaj, a naj bom zdaj jaz vsa s in mu branim kariero in napredovanje??? v času ko bom jaz doma zavzela obe vlogi. Najboljš da mu že zabranim da ne sme, da mu družina nič ne pomeni,....
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 10:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Dragi je proti tem - ker mi ne zaupa, ker je (upravičeno) izgubil zaupanje vame, ker je bolestno ljubosumen; No, sedaj pa si že sama ugotovila, kaj je na stvari. In očitno je upravičeno ljubosumen.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 11:03:58
|
|
|
|
Kalamaki
|
Joj Mala princeska. Tale tvoja zgodba se ponavlja in ponavlja. Sicer pod tvojim prejšnjim nickom, ampak bistvo ostaja isto. Tip je tak kot je in se ne bo spremenil. In tudi batine se ne bodo nehale, žal. Tole službeno potovanje je samo en kamenček v mozaiku. In vsi prejšnji odgovori kažejo na to, da jih zgleda večina ne ve, kdo si. Sicer bi ti odgovarjali drugače. Mogoče se sliši kruto, ampak enkrat boš morala reči bobu bob, če si hočeš urediti življenje.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 11:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalamaki Joj Mala princeska. Tale tvoja zgodba se ponavlja in ponavlja. Sicer pod tvojim prejšnjim nickom, ampak bistvo ostaja isto. Tip je tak kot je in se ne bo spremenil. In tudi batine se ne bodo nehale, žal. A spet česa ne vem
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 13:38:36
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Kalamaki ti si pa kruta, res ej , če bi me osebno poznala, bi gotovo pisala drugače in me ne bi "razkrinkala", ne bi omenjala "batin", ker si jih nihče ne prisluži in zasluži, saj smo živa bitja. Izgleda da spljoh ne smem več pisati , ker imam "oboževalke" - jeee zdej sem pa jaz na tapeti, ko ni več ostalih. Raho verjem, ni ti treba vedeti
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 15:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ljubosumje, batine, nazaupanje....to pa potem že pošteno spremeni sliko, čeprav sem še vedno na tvoji strani .
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 15:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mala princeska, jaz ti pa pošiljam res en velik raho, nič nisi zamudila....punca ima probleme in se je obrnila na nas. Meni je pa res vseeno, kakšen nick ima
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 16:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim punce,da ni dobro kadar spremeniš nick povedati,kakšnega si imel prej, ker se hitro najde nekdo,ki izkoristi tisto,kar ve o tebi.To pa ni lepo.Če nekomu ne moreš ali ne znaš pomagati,oziroma svetovati je bolje ne reči nič,kot pa odpirati stare rane.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 16:53:21
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Anonimna, ti ga pa malo serješ... Zakaj bi čakala z otrokom, če pa dela v takšnem poklicu, kjer ljudje morajo obiskovati takšne kraje, ker aranžmaje čisto drugače prodajajo in to najbrž vsako leto. In na kaj naj torej čaka?? In zakaj bi naj otroka in moža zanemarjala s tem, če je 6 dni ni? Kaj pa jima lahko manjka? Zanemarja lahko mati družino že s tem, ko sedi pred računalnikom in je nekaj ur na RR-ju. Torej je to zelo relativen pojem. In če bosta šla narazen, bosta zaradi njegovega ljubosumja, ne pa njenega "zanemarjanja". Daj, anonimna, preseli se v 21. stoletje.... Pod tole se podpišem. Poleg naštetega: sama sem bila med prvo porodniško v bolnici pet tednov in me otrok ni videl, razen takrat, ko sta z očkom prišla na obiske. Pred kratkim sem imela operacijo in nato rehabilitacijo in se nismo videli več kot 14 dni. Pa zaradi tega ne mislim, da so bili otroci zanemarjeni, pač pa sta spletla še trdnejšo vez z očetom in so mojo odsotnost izkoristili za utrjevanje odnosov med seboj (no ja očka tudi živčkov). Vse je odvisno od partnerja in seveda okolice, ki največkrat pritiska nanj. "Ja kakšna mati pa je to, če gre naslužbeno pot?" V isti sapi pa: "Poglej ga ubogi očka non stop je na poti, službeno odsoten." Dvojna merila. In še to, več ko bo prodanih aranžmajev, večja bo plača, takrat bo pa tudi tale egoistični očka srečen, kajne? Grrrrrrr. Ojoj, kako sem tole nametala skupaj.
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 17:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kalamaki, to pa res ni bilo lepo od tebe... Nicke spreminjajo z razlogom.. In nevem, katero pravico imaš jo blatiti.. Osebo prvo spoznaj v REAL LIFU, nato začni govorit oziroma pisati o njej.. Kar tako obsojat ni lepo...
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 12.5.2007 17:20:36
|
|
|
|
Kalamaki
|
Oprosti Princeska, jasno je, da si NIHČE ne zasluži takih stvari, zato gre. Nick tukaj nima veze. IN JA, poznam te osebno, zato pa. In prav res mislim, da bi končno morala nekaj narediti zase, ljuba duša. Če pa to jemlješ kot napad, pa ne morem pomagat. Ti in samo ti si tista, ki ima svojo srečo v svojih rokah. Pa še enkrat ti rečem, ne bo se spremenil.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 13.5.2007 2:19:45
|
|
|
|
trojči
|
Tudi jaz mislim, da nima nik nobene veze. Kalamaki je v bistvu s tem hotela povedati, da ne gre le za očitke, ampak gre za nasilneža. To pa precej spremeni odgovore, ne? Jaz sem ti napisala, kam to vodi, očitki o službenih potovanjih, a ti si že tam. Lepo ti je rekla, da njega ne boš spremenila, ti se boš morala. V sebi priti do odločitve, da tega življenja nočeš. Hodiš na neke terapije, upam, da ti bodo pomagale doumeti, kaj delaš sebi in svojemu otroku.
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 13.5.2007 7:07:10
|
|
|
|
dory
|
tudi jaz moram veckrat sluzbeno it v tujino...so wtf? ker sluzbo ki jo mam max rada opravljam, mi je v veselje,ce loh grem in samo cakam na kaksno morebitno izobrazevanje...zakaj? ker mi kljub otroku ni point v stagniranju in ce me dec ne bi podpiral bi ze najdu vrata....a zej pa zarad otroka in deca ne bi smela nikamor? kaksno omejeno razmisljanje... tebi princeska pa spet povem...vajina veza je le pod vprasanjem,kdaj se bo koncala...ker se stvari bodo se vedno ponavljale in ne vem zej,a si ti odvisna od tega dedca in cakas,da te spet nalomi, ali nimas svoje hrbtenice...zej si mlada zej mors zivet...porka dus...
|
|
|
|
RE: Očitki zaradi službenega potovanja 13.5.2007 10:26:12
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Srki, ti še najbolj veš kako je če nekdo gre naokoli - službeno, pa saj ga pogrešata (ti in sinko), sam očitaš mu pa gotovo ne, ker veš da služi za vas, a je tako? Ja, točno tako. Ker vem, da je to njegova služba, takšno službo ima in pika. In ni bilo 6 dni, ampak 6 mesecev. Dobro, takrat še nisva imela otroka, ampak to ne spremeni dejstva. Letos, če se ne bi v službi nekoliko zasukalo, bi tudi šel, pa mu enkrat nisem vrgla v obraz, da ne sme, da ima mene in otroka. Drugače pa srčno upam, da se "najdeta" in zaživita lepo življenje . Anonimna, s postom si čisto mimo brcnila ker očitno od vaju obeh nima nobene takšne službe, da bi moral kdaj v tujino.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?