|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ves, da je otrok pozresen?
10.5.2007 17:27:47   
Seven*
user posted image user posted image user posted image

Mislim, tole je cisto too much. user posted image user posted image Doma imam popolnoma nejescnega otroka (Jakob) in enega, ki pojedel cisto vse (Ema). Mislim ta otrok je sposoben pojesti za vecerjo DVE sadni skuti LJ mlekarn, porcijo kosila odraslega cloveka. Maloprej sem jo orng podojila, nakar je gospodicna pojedla na vrh se celo kosilo. V vrtcu so rekle, da se tako base, da jo morajo nazaj drzat, ker je ko hrcek. Ni sicer debela, je pa precej zalita. user posted image user posted image No, zdaj ravno finisira puranji snicl.

Mislim, ob tako razlicnih otrocih mi pa res ni vec nic jasno. user posted image user posted image

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ves, da je otrok pozresen?
10.5.2007 17:34:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ko hrček user posted image user posted image user posted image

Ja očitno je lačna.user posted image  
Mogoče ji tvoje mleko ni zadost.Zdaj pa ti pazi,kaj ji daš na krožnik-če bo dobila manj,bo manj tudi pojedla.Raje ji daj več obrokov po malo.Sicer pa ti ne znam kaj več napisat,ker še sama nimam izkušenj s tem.

Vse dobro vam želim!user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2007 18:20:44   
lutka
Seven , ravnokar se tudi jaz to sprašujem user posted image user posted image user posted image

Sem spekla veeeeliko pizzo, ampak moji trije so še kar lačni. Jaz sem pojedla komaj kaj......oni bi pa še kar, saj ne vem kam dajejo user posted image .  Čez dve uri bo pa ziher strašanska lahkota. Sploh dvojčka jesta tako , da samo čakam da počita. Je pa zanimivo , da sploh nista debela.

Počasi bomo samo še za hrano hodili v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, kaj se pa pol dogaja ko se pleničke "filajo" pa raje ne bi user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2007 18:26:22   
Anonimen
Moj malček tudi zelo rad je.
Ko je v vrtcu prinesla vzgojiteljica jogurte za malico, ponavadi dajo enega na dva otroka v skodelico. Moj si je pa kar sam postregel in vzel celegauser posted image user posted image in ga tudi pojedel.
To je bilo, ko sva še imela uvajanje in sem bila zraven.
Pač eni otroci manj pojejo, drugi pa več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2007 18:57:21   
vanč
Dobrodošli med požeruščke!
Moj user posted image  je že pri 6 mesecih pojedel za sadni obrok 1 banano+1jabolko+1/2 hruške. Halooo! Če sem mu dala manj je bil jok! Pri kosilih in večerjah se je samo še nadaljevalo.(porcije skoraj za odrasle) Preraslo je v to, da če smo bili ob grdem vremenu večinoma doma je stal ves čas za kuhinjskim pultom in žical hrano in to karkoli samo, da je dobil za glodat. Tudi pri 1 letu, ko smo ga uvajali v vrtec je bila vzgojiteljica šokirana koliko poje. Prvi je šel k mizi in zadnji od nje. Na nas je izvajal dobesedno pritisk glede hrane. Nobeden si ni več upal jesti v pričo njega. Ker je bil vedno na zgornji meji glede teže je pediatrinja svetovala naj mu 3 glavne obroke dam kolikor želi, vmesne obroke ali malice pa samo sadje (v neomejenih količinah). Nič piškotkov, kruhkov, sladkih sokov,rogljičklov,... No, sedaj smo stari 19 mesecev in se (upam) zadeva umirja. Očitno so mu druge stvari ratale bolj pomembne tako, da lažje preusmerim pozornost od hrane pa tudi če dam manj na krožnik in ko to poje ne pade v histeričen jok, ker je zmanjkalo in posledično se umirja hitra rast teže. Upam, da bo tako ostalo, ker me je že pošteno skrbelo!

vanč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2007 19:42:36   
Anonimen
No, končno še ena, ki ima požeruhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je to že skoraj popolnoma normalno. Črtomir je danes pojedel - do zdaj - pa je bolan in kaoda neješčuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :
a) pol sirove štručke s sirom in mortadelo
b) pol para hrenovek, pol krofa
c) kosilo: puranji file, prie krompir, omako iz špargljev
d) jabolko in banano
e) juhico
f) par pajsov sendviča in eno čokoladno palačinko
g) sedaj trenutno je kruh namazan s skutnim namazom

Vmes pa se je še 4x dojiluser posted image

(odgovor članu vanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2007 21:36:33   
rainbow
user posted image user posted image user posted image user posted image

ko bi se še ta veliki malo od nje nalezeluser posted image

sicer pa se lahko to še spremeni, bo vsaj imela rezerve (tudi pri boleznih).

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2007 22:15:13   
bini
user posted image user posted image user posted image
sem se nasmejala, ker imam podobno situacijo...
naša dva bosta kmal zgledala kot dvojčka, čeprav sta skor 2 leti narazen, v kilaži pa najbrž sam še 2kg - aljaž je kot ta velik, ampak počasi pa se zdaj stvar umirja... medtem ko ana še vedno vztraja pri izjavah kot so npr. po 6 žlicah mineštre -'mami dost mam', 'mami sita sem'... potem jest še mal težim in dobim zelo odločno in resno izjavo - 'poglej mami, če jest babi rečem dost, pol je dost!' - in to pove vzklično!!!... in ker se mi vedno pač ne da prepirat, potem živi od teh 6 žlic še vsaj nekaj ur user posted image ... ampak če pa zavoha sladkarijo, takrat pa ni hitr dost, čeprav moram rečt, da je še zmeraj bolj zmerna kot jest...

sicer pa - bravo Ema, glede na vse težave in težavice, ki jih je dala skozi  user posted image user posted image user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2007 22:56:55   
vanč
Aja pozabila sem še napisati, da kadar smo bili bolani in se je zbudil s 39 vročine uganite kaj je najprej rekel? AMA AMA mami! Tako, da pri nas ni bilo skrbi za potrošit zalogo med boleznijo.user posted image

vanč

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2007 7:36:42   
skuštrana
Kaj vedno tako je? Lahko, da ima fazo, ko bolj raste pa posledično rabi več energije. Pri nas imamo menjavo med obdobji, ko je kot konj in potem pride nekaj časa ko je kot piškauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?