|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ˝pritisk˝ plodnih dni
19.10.2004 10:58:04   
Maša26
Ojla vse punce,

danes imam pa eno čisto splošno vprašanje. A se še kateri dogaja, da se tako veseli tistih par dni na mesec, potem pa jih s partnerjem ne ˝izkoristita˝?

Jaz sem na primer prejšnji teden po mojih predvidevanjih imela plodne dneve, pa sva oba to vedela, pa kar nisva :sloncek: vsaj vsak drugi dan.. Kar ni bilo prilike ali volje ali kaj jaz vem česa, če bi, bi zares na silo.. In zdaj sem žalostna in kar malo jezna in bi najraje še partnerju rekla, da naj ne pričakuje :duda:, ker ji enostavno nisva dala dovolj možnosti..

Vas kar direkt vprašam, ali vi partnerja kar same ˝napadete˝ ali on da pobudo ali kako to gre takrat, ko naj bi se :sloncek:

Saj vem, vse to že čisto preveč diši po programiranem seksu, ampak sploh ne vem več, kako naj bi to šlo.. Po eni strani :sloncek: na vsake dva dni, po drugi strani sploh ne mislit na to..

Ne bi si mislila, da utegnejo biti t.i. redni spolni odnosi tak problem..

Ma sem zakomplicirala. Upam, da bo katera vedla, kaj sem hotela napisat in mi kaj odgovorila..

LP!
:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ˝pritisk˝ plodnih dni
19.10.2004 11:03:29   
biba77
Pozdrav,Masa26!

Ja, tocno vem, kaj si mislila.
Je ze res, da se nekako sprogramiras na dva dni. Samo nama tudi vedno ne uspe tocno: vcasih kar par dni zaporedoma, potem pa dan ali dva izpustiva, pa potem zopet na dva dni in tak... Kot nanese, ampak se vedno "redno". Saj plavalcki zdrzijo kak dan.

Plodnih dnevov pa res ne racunam, ker SO!! ptitisk in ... pa saj niso vedno tocno na isti dan v ciklusu (vsaj pri meni ne) in tako bi pomenili samo zgago.

Pobudo pa dajeva cisto razlicno. Jaz sem bolj vecerni tip, moj pa dnevni, pol pa kak kdaj... :)

:miska:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ˝pritisk˝ plodnih dni
19.10.2004 11:15:29   
enci
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
vcasih je pa tudi fantom lepo, da pride spodbuda iz nase strani
:sloncek::sloncek::sloncek:

lp
enci:metulj:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ˝pritisk˝ plodnih dni
19.10.2004 11:23:13   
saba
ko sva midva delala :duda: (žal zdaj imam pauzico zaradi ss) sem ga kar v službo klicala pa rekla: " mišek, danes baldorje, pripravi se" - in cel smeh......

sem samo tela povedat, da spodbuda mora biti iz obeh strani...enkrat eden enkrat drugi...vsaj pri naju je tako:ups:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ˝pritisk˝ plodnih dni
19.10.2004 11:23:30   
Janika
joj, ja tud nama se je ta mesec tako dogajalo

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ˝pritisk˝ plodnih dni
19.10.2004 11:51:45   
Ninika1
;)Kar daj pobudo tud sama kdaj ;);)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ˝pritisk˝ plodnih dni
19.10.2004 12:21:38   
tinkamiška
Živjo Maša,

ja včasih je res malo čudno, ker točno veš kdaj se bo zgodilo. Na začetku sva tudi midva imela malo težav, ampak sedaj sva se že prav ujela. Ne vem, nekako se že med M pripravljam, da zdej bova pa lahko spet:sloncek: in potem si ga ponavadi zaželim in kadar je tako dam jst prva pobudo(ga jst "napadem":) in res je da jim je to všeč). Se pa tudi zgodi, da nisem ravno razpoložena in takrat se pa moj možek izkaže in me počasi pripravi do tega, da si ga zaželim. Na začetku sva kdaj tudi, če nama ni bilo, pa sva se potem pogovorila, da tako nama pa sigurno ne bo ratalo. In nastal je en tak tih sporazum, da če eden od naju ni razpoložen, se drugi bolj potrudi in moram rečt, da nama kar dobro ratuje.
Se pa tudi zgodi, da sva oba čisto nora in komaj čakava, da gre M drugam in takrat je najboljše;)!

Joj, upam, da tale moj "spis" ni preveč zatežen.

Lepo se imejte in z užitkom:sloncek::sloncek::sloncek:!

Tinka

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ˝pritisk˝ plodnih dni
19.10.2004 12:42:29   
anadejka
Ja morm rečt da sm na začetku tut jest dajala pobudo.Komi sm čakala da pride iz službe,pol sm ga pa napadla,ala hlače dol da te nabrišem.Zdej sva se pa odločila da ne bova več tako zagreto,bova probala vsaki drugi dan.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ˝pritisk˝ plodnih dni
19.10.2004 13:18:32   
naja78
živjo.
tudi midva se soočava s to zadevo.včasih se mi zdi da:sloncek:,samo zato da bo:duda:.pa čeprav mi moj reče da ni res.
škoda da se me rajši ne ukvarjamo al bo punčka al fantek,ampak kdaj bomo in na kok časa,itd...
ampak 1x bo že bolš.

za vsako 5:angel:,da bi ratalo.saj smo na vezi,ne.:muca:najči 78:zmeden:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.