Maša26 -> ˝pritisk˝ plodnih dni (19.10.2004 10:58:04)
|
Ojla vse punce, danes imam pa eno čisto splošno vprašanje. A se še kateri dogaja, da se tako veseli tistih par dni na mesec, potem pa jih s partnerjem ne ˝izkoristita˝? Jaz sem na primer prejšnji teden po mojih predvidevanjih imela plodne dneve, pa sva oba to vedela, pa kar nisva :sloncek: vsaj vsak drugi dan.. Kar ni bilo prilike ali volje ali kaj jaz vem česa, če bi, bi zares na silo.. In zdaj sem žalostna in kar malo jezna in bi najraje še partnerju rekla, da naj ne pričakuje :duda:, ker ji enostavno nisva dala dovolj možnosti.. Vas kar direkt vprašam, ali vi partnerja kar same ˝napadete˝ ali on da pobudo ali kako to gre takrat, ko naj bi se :sloncek: Saj vem, vse to že čisto preveč diši po programiranem seksu, ampak sploh ne vem več, kako naj bi to šlo.. Po eni strani :sloncek: na vsake dva dni, po drugi strani sploh ne mislit na to.. Ne bi si mislila, da utegnejo biti t.i. redni spolni odnosi tak problem.. Ma sem zakomplicirala. Upam, da bo katera vedla, kaj sem hotela napisat in mi kaj odgovorila.. LP! :kuza:
|
|
|
|