|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test ocetovstva!!!
8.5.2007 0:03:08   
taitanja
cao...mogoce kdo kaj vec ve o testih ocetovstva??...kako se tehnolosko izvedejo in kaksni so zakonski predpisi??...je mogoce dala katera to ze skos in bi mi znala povedat kaj vec??...s "fantom" imam ful velike probleme in sicer zanj z mojim enomesecnim sinckom Taiem sploh ne obstajavauser posted image ...z zivci sm ze na koncu in ne vem vec kam naj se obrnem in kaj naj naredim, popolnoma sm ze obupanauser posted image ...ce mi kdorkoli ve kej povedat glede tega bi bla ful hvalezna...hvalauser posted image

tu amor, I will always be...tu amor, means the world to me...estaras siempre en mi corazon...you`re the one in my soul...and I live for tu amor, tu amor :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test ocetovstva!!!
8.5.2007 5:03:45   
incabinca
Če  je s fantom taka situacija, mu tudi test očetovstva ne bo pomagal. Čimprej pojdi stran od njega (če že ne zaradi sebe, pa zaradi malega Taja), saj otrok res ne potrebuje živčne mamice.

(odgovor članu taitanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2007 6:11:01   
Anonimen
Če že tkole misli mu kar povej naj se pozanima in naredi test.
Pa še verjetno bolj malo spiš in še fant tkole, verjamem, da si čisto obupana.user posted image
Ti lepo poskrbi za svojega malčka in čim manj se nervirat, sploh če ga dojiš.

(odgovor članu taitanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2007 6:26:18   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

Če  je s fantom taka situacija, mu tudi test očetovstva ne bo pomagal. Čimprej pojdi stran od njega (če že ne zaradi sebe, pa zaradi malega Taja), saj otrok res ne potrebuje živčne mamice.

Se strinjam.

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2007 6:53:49   
hariba
Test očetovstva stane okrog 800 €, kolikor vem ga plača naročnik. Vzame se brisoziroma se pljune nanj.n Ja ne pišeš kake probleme imaš z njim, predvidevam, da med drugim noče priznat očetovstva, jaz bi na tvojem mestu zato vztrajala pri testu.  Na tak način lahko vsaj zahtevaš preživnino od njega, če se odločiš, za ta korak,ni pa nujno da ga, če to nočeš. Te pa nikoli po testu ne bo mogel sponašat, da sploh ne ve kje si otroka staknila. Kar naj ve, da je njegov, če ga je znal nardit naj še skrbi zanj.
Aja sem pa pred kakim letom v Avstriji v eni drogeriji videla teste za 11 € s katerim lahko očetovsto ugotavljaš kar doma. Samo ta test na sodišču zagotovo ne priznavajo za verodostojnega.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2007 8:31:40   
srki
Problem je takega očeta sploh pripraviti na ta test. Kako pa ga boš pripravila do tega?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2007 8:32:06   
fricka
Tako kot je napisala moja predhodnica, testi so dragi in jih moraš plačati sama. Morda pa se bo tvoj fant unesel, samo ne bodi živčna. Mojemu možu se je tud mal strgal, pa si je otroka zelo želel. Se je mal moral navadit na novo situacijo al kaj vem kaj ga je takrat pičlo. Zdaj pa je noro dober očka.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 8:42:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2007 10:00:39   
crci06
test reši situacijo samo v primeru, da se razideta inse gresta po sodišču krgat za denarce...

če nista v taki situaciji, vama pomoje bolj pomaga kakšne resen pogovor ali pa vsaj ta pravi kreg, da si prideta na jasno. Jaz bolj mislim, da tale očka še ni čisto odrasel ali pa še ni čisto dojel, da je očka. Saj sem tudi jaz morala kdaj mojga malo pokarat, ko je prišel NPR na idejo: a greva na kavo... JA, halo, v zibki ti pa spi enomesečni fantek, katerega ne vzamem v gostilno sredi februarja... potem ni več nikol to rekel, pač se je takrat spozabil in zarekel.

Mogoče bi bilo pri vama fajn, da vaju obiščejo kaki prijatelji, ki že imajo otroke in imate skupno družinsko popoldne, pa se bo tvoj od tega drugega očka naučil biti očka.

Prisili ga v kakšen moški pogovor, oni se to že znajo zmenit med seboj: Jaz malo pred porodom nisem hotela z mojmu in njegovim kolegom ter hčerkico na pico, ker sme bila besna na mojga, domov je prišel ful očetovsko raznežen in je bilo očitno, da mu je moški pogovor full, full pomagal.

Sicer pa - če sta pa že tako na "oštro"  da bosta delala test: če dvomi,pa naj ugotovi, kje se ga dela in naj si ga plača. Simpl k pasulj. Če je on smotan, pa bodi še tiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2007 20:16:39   
taitanja
hvala vam vsem za odgovore in vse nasveteuser posted image , mi je res ful lazje...stvar je pa taka ne, da niti vem ne kako ga naj pripravim do tega testiranja, ker ce sm iskrena mi ni do tega, da bi se zdj "vlacla" dve leti skupej po socialni in sodiscih (mi sploh ni do denarja, ker sva oba s sinckom se predobro preskrbljena)...ker po vsem tem , kar se mi zdj dogaja, mi res ni se do tegauser posted image ...jst tud mislm, da je res to, da ne more sprejet dejstva, da je ze res postou ocka in zato vse skupej zanika...ne vem no kaj naj si sploh se mislm...jst vem, da mu je tezko, ker niti men ni lahko-oba sva se mlada, ampak pac zgodilo se je in s tem je treba zdj zivet naprej...in ce sm iskrena sm ful vesela, da se mi je to zgodiluser posted image , ker vidm, da mi tai pomen vse in druzga res ne potrebujem...mocno pa dvomim, da se bo unesel, ker ga predobro poznam in je ful odlocen in trmast clovek...ze od rojstva taia do danes ga nism uspela niti prepricat v to, da bi se lepo pogovorila...manj bom mislna na to, boljse bo, vsaj zdj...

tu amor, I will always be...tu amor, means the world to me...estaras siempre en mi corazon...you`re the one in my soul...and I live for tu amor, tu amor :)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2007 21:53:03   
majas
Bodi močna... ne skrbi...ti ga imaš rada in ga boš vedno imela...saj je tvoj...

Otrok bo lepše odraščal če bo mamica srečna..tako da se čim manj obremenjuj. Pa veliko sreče in čim lepše cartanje.

(odgovor članu taitanja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2007 20:40:30   
crci06
Ej, važno, da  imaš ti takega sončka, ane? user posted image  Če pa tvoj ne zna dojet in ne zna uživat, si je pa sam kriv.
Poskusila si mu pomagat, zdaj pa si zorganiziraj life po svoje, ob njem ali posebej...
Pa z RR seveda, RR vedno pomaga user posted image  

Srečno!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2007 11:36:50   
scubadiver
Taitanja,
očitno imaš močnosti za otorka skrbeti sama, brez očetovega denarja, torej ga pusti. Saj je on na zgubi. Ti imaš svojega sončka, če pa on noče imeti stikov z njim mu bo pa enkrat še prekleto žal ko bo ugotovil kaj zamuja. Vem da ti je težko, vendar se poskusi s tem čimmanj obremenjevati.
Pa srečno user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.5.2007 23:20:19   
taitanja
sj se trudm zdj cimmanj mislt na to, ker sm spoznala, da res ni vredno mojega truda in ne zivceu...zdj je vse za kar se zanimam moj sinck in se bom potrudla, da mu bo cimlepse, kljub temu, da ima sam mamicouser posted image ...vse se enkrat obrne na lepse

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.