crci06
|
verjetno bo nasvet bolj smešen - ampak - jaz sem imela za ogromno pripravljeno. Kovter, kovterček, odejco eno in drugo itd. Ko sem vse razporedila v posteljico, v zibko, na igralno podlogo, pač povsod, kjer je moj januarček bil, sem slučajno ugotovila, da mi je v zibki najbolj ustrezala čisto navadna flis odeja, kakšršne prodajajo npr. v Sparu za ex-1000 SIT, samo, da imam jaz doma dvojne. Imela sem jo zloženo čez in glede na teperaturo, ki je to zimo zelo nihala, sem ga pokrila z dvema, štirimi plasmi, kakor je bila potreba. Pa ko je bil že bolj živahen, sem jo zložila na večje in jo ob strani malo zatlačila v zibko. Zdaj, ko zibke nimamo več, jo imam na tleh za "drugo" igralno podlogo. Čez pa dam lok z ogračami, pa mu je še bolje, kot original igralna podloga. Pa glede na to, da boste imele poletne otroke, jih v vozičku pomoje prav kmalu ne boste več pokrivale z odejami. Jaz ga zdaj pri 4m pokrijem, le če je ful veter al pa če je full, full sonce in sicer kar samo s prevleko za kovterček. Tanka 2 sloja, se mi zdi bolje kot dekica, pa še ful lepo mi paše...
|