|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
18.10.2004 19:36:41   
Anonimen
Punce, Mavrica se je javila:

Pozdravljene punce! MAVRICA SE JAVLJA PO DOLGEM CASU. Ne vem kdaj se bom naslednjic, ker imamo doma se vedno pokvarjen net. Vglavnem v sredo 20.10. imam rok, tako da bo kmalu tudi nas misek tu. Danes sem bila na ctg-ju in je ze malo popadkov, otrocek se je ze spustil dol in samo se odstevam dneve. Upam da me kaj ne preseneti prav hudo, saj sem se po vcerajsnji paniki odlocila da grem definitivno v Postojno. Sva bila v sredo tam in so nama vse lepo razlozili, tako da nimam vec strahu pred epiduralno.

Najlepse cestitke Bejbi za rojstvo Anzeta in vsem drugim, ki ste med tem rodile, ko se jaz nisem nic javljala. Cakam na zgodbico o porodni izkusnji.

Imejte se lepo, ko pa bom pestovala svojega princa se vam pa javim.

Pozdravcke!

MAVRICA 40t

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
18.10.2004 20:15:56   
ninca
komaj čakam, da :nosecka: mavrica :kuza: po svojega :duda: in se nam spet oglasi 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2004 20:28:13   
kimi
upam da bo :duda: čim prej zunaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2004 21:48:00   
Mina1
MAVRICA: tudi jaz držim pesti zate in za tvojo pikico oz., sedaj že definitivno :duda:. Naj porod mine hitro in brez zapeltov. Pa seveda javi veselo novičko;)

V četrtek, 21.10. me torej čaka v LJ porodnišnici še merjenje materničnega vratu (za prezgodnji porod) - upam, da bo UZ pokazal, da je vse v redu.

Sem se pa prej spet najedla čokolinota (mrzlo alpsko mleko + čokolino) :)-:)- in me spet trebušček boli:zmeden: Čudno, kaj;)

Skratka, toliko od mene, ostalnim pa eno lahko nočko;)

pa-pa Mina1 konec 22t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2004 22:24:04   
Dolina
Pesti za Marvico in naj čim lepše mine.

Jaz se pa ne upam iti na to epiduralno v Postojno. Samo da iglo vidim, že bežim. :)-:)-
Po moje bom kar v Lj rodila.

Joj, punce, jaz imam čist zamašen nos :((:((:(( Že od petka komi diham. Pa nimam nič vročine, al pa kakšnih drugih znakov prehlada (hvala bogu :sloncek::sloncek:). Ampak moj nos je pa obup. A še katera kar takole na lepem ne more več "normalno" dihat? :ups:
Moja pikica pa neke akrobacije izvaja. :zmeden: Tak smešen občutek kot, da se iz ene polovice trebuščka zažene v drugo, naredi en luping, pa potem kar okameni. :)-:)- :kuza::kuza::kuza: To ma sigurno po očiju, k tud skoz okrog nori. :love::love::love:

Zdej sem pa že fino zaspana in grem kar sanjat! :muca:

Lepe sanje še ostalim :nosecka:.

lp, Dolina 20t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2004 14:42:40   
Lu
Ojla :nosecka:!

Vidim, da je danes zopet bolj tišina.

Moja nova sodelovka je danes malo prej zaključila, in tako imam malo več časa za vas :bravo:

Mavrica vidim, da gre zdaj pa zares. Držim pesti, da bo sreda čimpreje tu in da boš čimpreje pestovala svojega :duda:. Seveda naj bodoči očka sporoči.

Dolina se mi prav smiliš. Tudi mene se hoče nekaj lotevat. Za piko na i je pa danes zbolel moj dragi. :(Verjetno kakšna gripa, ker ga vse boli. Joj, samo da mene ne naleze. Se pa že lepo filam z čajčki.

Ja, danes sem kupila 1 kg mandarin in jih ni več. Mljaska kako pašejo.

Trebušček mi je zrastel še za 4 cm. Tako imam zdaj 90 cm. Ampak moje dete še nič ne brca vsak dan.Hm...:( No moram povedat, da je bolj nočni, če se že oglasi.

Čez dobrih 14 dni imam zopet pregled. Juhuhu zopet bomo poslušali srčka.

Drage :nosecka: kako kaj prenašate mraz? Jaz še kar. Še ni tiste taprave zime, ali se pa jaz napravim kot medo:)

No, naj se katera danes še kaj javi.

papa Lu in :duda:
23t :love: :bravo::sloncek::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2004 15:55:36   
žorž
Živjo punce!

Jaz sem imela danes pregled. Vse je v najlepšem redu :bravo: , CTG je bil tudi lep, moje telo pa se že krepko pripravlja na akcijo. Samo stanje je še vedno na stopnji 'lahko bom šla rodit danes, lahko pa čez 2 tedna'. No, kakorkoli že, jaz upam, da ne bo več dolgo, ker sem res že krepko okorna :zmeden: Kot kakšen hrošček :)- Pa še komaj čakam, da bom spet lahko kakšno tortico ali pa piškotek pojedla (zdaj zaradi diete=povišan sladkor namreč ne smem). In seveda k sebi stisnila svojega srčka/srčico.
Sicer pa tudi mene nekaj grlo boli in mi gre to blazno na živce! Saj sem si ravno čaj skuhala, tako da bo ...

Lu, čisto sem pozabila, da je jesen čas mandarin :ups: Pa tako rada jih imam! Tako da hvala, ker si me spomnila.
Sicer pa mene mraz ne moti prav pretirano; mi je bilo huje poleti, ko je bilo soparno. Zdaj se da vsaj dihat; če pa zebe se stisnem k dragemu, pa je :bravo:

Punce, upam, da ležite na kavčih, zavite v toplo odejo in se sladkate s kakavom!
LP, Žorž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2004 16:01:12   
Martina27
Pozdravljene bodoče mamice:)-

Sedaj se prvič javljam v devetih nebesih,ker sem zasledila,da vas je kar nekaj ki svoje naraščaje pričakujete februarja tako kakor jaz.

Tudi mene se je začel lotevat prehlad in sem pila ful velik čajev z medom in limono in me je minil.
Prav na udaru smo zdaj v teh mrzlih dneh,pa kaj hočmo tako pač to je.

Jutr imam merjenje materničnega vratu v LJ porodnišnici,in se kr mal bojim,čeprav ne vem zakaj.Sploh ne vem,zakaj to ginekologi priporočajo,tako mi je vsaj moj rekel,da mi to priporoča.

Upam,da ne boli,ker sem že čist prestrašena glede vsega kar se dogaja na mojem telesu.

Upam,da nisem edina.Kaj hočem,taka mehkužna pač sem.Kaj šele bo,ko bom šla rodit.

Lep dan vam želim in se še kaj oglasim.
Pobožajte svoje bušije:sloncek:

MARTINA IN NJEN ŽAN-TAI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2004 17:20:50   
Annny
Tudi jaz držim pesti za Mavrico:rozica:

DOLINA, samo to sem ti hotela reči: EA nič ne boli, ko ti vstavljajo kateter, samo rahlo špikne in to je to. Sicer pa itak ne vidiš nobene igle, ker se vse dogaja 'za tvojim hrbtom'.
Tako da- le korajžno. Moj porod z EA je bil povsem brez bolečin, čudovit!!
Srečno:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2004 17:24:31   
Dolina
Ojla,

jaz še nisem nič bolje :(, pa se mi vedno bolj zdi, da gre za prehlad. Čeprav se na splošno dobro počutim. Pa ta teden imam grozno veliko dela. :(
Dons sem pa nesla svojemu mentorju osnutek diplomske, pa mi je kar prvih pet strani črtal. :((:((:(( Ja, madona, kaj naj pa potem pišem. :zmeden: Čist sem žalostna. Neki mi je sicer dal predlogov - a kaj, ko je literature tako malo /da bom glihkar vse v vodo vrgla :((). Mal sem mogla pojamrat, ker sem cel dan sama.:(

Lu, jaz imam že zdej 91cm okrog trebuščka. :zmeden: Ampak mi je prav včeš moj trebušček. pa pregled imam čez slabih 14 dni, jutri pa grem še v laboratorij (že spet zaradi toksoplazmoze - ker sem negativna in so me že dvakrat dal na ponovno testiranje in že spet moram, pa slpoh ne vem zakaj? :zmeden:)

Mene mal moti tole vreme, ker je glih nekje vmes, da še ne morem kapce nosit, ampak me pa vseeno v ušesa zebe. :ups:

Kje ste ostale :nosecka:?
Martina27, mislim, da ne boli ta pregled. Nič se bat. ;)

Zdej pa grem s :kuza: ven, ker me prav rit boli od sedenja. Pa še moja :kuza: se mora mal razgibat (čeprav zedel kao spi, čez pol ure bo pa čist nervozna po dnevni letala).

:nosecka: lepo se mejte, pobožajte bušije.

pa pa, Dolina 20t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2004 13:39:56   
Lu
Živjo!

No pa sem zopet prva danes.

Mogoče katera ve, je Mavrica že rodila?

Jaz danes nisem kaj prida spala, ker je moj :kuza: dobil drisko in smo celo noč ven hodili. Ah ja. Sem kar utrujena danes.

Moj dragi je resno bolan. Začel je še smrčat. No v glavnem upam, da se danes naspim, če ne bom pa znorela. Joj kaj šele bo, :)

Dolina meni bodo po vsej verjetnosti šele na naslednjem pregledu zopet vzeli kri zaradi toksoplazmoze. Do zdaj so mi jo dvakrat. Sem tudi negativna na njo.

Danes je pa zunaj kar toplo, a ne:) Super.

Kako ste pa kaj ve, :nosecka:? Lenarite ali kaj. No druge pa že veselo pestujete svoje :duda:

Lepo se imejte še naprej.

papa Lu in :duda:
23t 1/7:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?