Dolina -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (19.10.2004 17:24:31)
|
Ojla, jaz še nisem nič bolje :(, pa se mi vedno bolj zdi, da gre za prehlad. Čeprav se na splošno dobro počutim. Pa ta teden imam grozno veliko dela. :( Dons sem pa nesla svojemu mentorju osnutek diplomske, pa mi je kar prvih pet strani črtal. :((:((:(( Ja, madona, kaj naj pa potem pišem. :zmeden: Čist sem žalostna. Neki mi je sicer dal predlogov - a kaj, ko je literature tako malo /da bom glihkar vse v vodo vrgla :((). Mal sem mogla pojamrat, ker sem cel dan sama.:( Lu, jaz imam že zdej 91cm okrog trebuščka. :zmeden: Ampak mi je prav včeš moj trebušček. pa pregled imam čez slabih 14 dni, jutri pa grem še v laboratorij (že spet zaradi toksoplazmoze - ker sem negativna in so me že dvakrat dal na ponovno testiranje in že spet moram, pa slpoh ne vem zakaj? :zmeden:) Mene mal moti tole vreme, ker je glih nekje vmes, da še ne morem kapce nosit, ampak me pa vseeno v ušesa zebe. :ups: Kje ste ostale :nosecka:? Martina27, mislim, da ne boli ta pregled. Nič se bat. ;) Zdej pa grem s :kuza: ven, ker me prav rit boli od sedenja. Pa še moja :kuza: se mora mal razgibat (čeprav zedel kao spi, čez pol ure bo pa čist nervozna po dnevni letala). :nosecka: lepo se mejte, pobožajte bušije. pa pa, Dolina 20t
|
|
|
|