|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mal je treba pojamrat
18.10.2004 17:41:04   
Katja & Kiara
Ma moram mal...

Sicer sem nova na RR, pa sem ze cist noter in res nimam drugmu jamrat. Zdejle sva prisli iz tivolija, kjer sem z muko porivala vozicek in zraven pijuckala red bull in z utrujenim glasom pela Macka Murija :zaspan:
Tkole ko prebiram vase poste, se mi zdi da vse s takim veseljem prenasate, ampak jaz sem pa cist zmatrana. V sredo imam izpit pa se ucim pozno v noc (ker takrat je pac mir a ne), zjutraj moram pa ravno tko zgodaj vstat. Za tusiranje si se vzamem cas, hranim se katastrofalno, o frizuri in make-upu pa sploh ne bom zgubljala besed :(:(:(
Ko pogledam stanovanje mi kar slabo rata, tolk se mi je nabralo dela :((:((:((
Sej mi mami pomaga, pride vsako dopoldne za par uric ampak sej ne morem pocivat takrat. :(

Ma ja sej bo boljs, se dva dneva. Pol pa druzba in H&M in crkljanje :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mal je treba pojamrat
18.10.2004 17:59:05   
frutka_
Eh, ne skrbi! Meni pride kakšen dan, ko bi si dobesedno najraje šus pognala v glavo...:(kakšen drugi dan ( največ je takih!) pa kipim od energije. :)
Pa Red bull bi tudi spila kakšen, ampak dojim...tako da bom malo počakala.

Ko sem utrujena običajno možeku pojamram in me pocarta pa potem greva skupaj kam na kavo ali pa mi obljubi:torta: in je bolje. Ja, hitro se me kupi!

Nekoč sem nekje prebrala, da je en moški napisala kako so nekatere mamice "neurejene", ker nimajo npr. obritih nog. Jaz nimam polega dojenčka včasih niti časa iti na WC, noge so pa res moja zadnja skrb...pa da ne bo pomote. Zelo rada sem urejena in vse, toda ko otroka in sebe uredim da kam greva me običajno pobruhca, polula, se pokakca...in meni v tem času še kako lepa frizura pade dol. Sicer pa samo ded lahko izjavi kaj takega.

Ne sekiraj se. Poskusi izkoristit prosti čas (teh par sekund!) za počitek, usedi se dol, globoko vdihni...in preženi negativno energojo stran, potem pa hajdi naprej!

9nebesaVerjemi, da nismo vse židane volje vsaki dan!9nebesa

(odgovor članu Katja & Kiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mal je treba pojamrat
18.10.2004 18:17:58   
Anonimen
:)-:)-:)-Ko sem bila še mlado dekle:((tam do dvjsetih sem se vedno strašno rihtala vedno modno oblečena vedno makeup pa frizurca pa sem pri dvajsetih zanosila in rodila.Napovedi znancev so bile:ha sedaj se bo pa zapustila ne bo več časa da se bo načičkala.NE!!!! pa sem jih!:)-Še vedno sem si utrgala trenutek časa za obleko in makeup in frizuro zato ker imeti otroka in partnerja še ne pomeni,da nase pa ni treba nič več dat,prav nasprotno še bolj se moraš rihtat in sigurno boš našla čas in moč da to storiš.Največja napaka je zapustiti se.MORAŠ!!!Boš drugi dan zlikala ali pospravila,saj ni treba vse na en dan.Jaz sem s tremi otroci še vedno sebe rihtala.Boš videla kako se boš sprakticirala,da ti ne bo potrebnoa ena ura da se zrihtaš ampak minute,pa boš vseeno šik.:)-:)-:love::duda:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mal je treba pojamrat
18.10.2004 19:52:03   
kimi
Ne skrbi vse se bo počasi spravilo v red.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mal je treba pojamrat
18.10.2004 20:23:56   
VITA74
Te popolnoma razumem... včasih je bilo tudi zame ubijalsko pa nisem zraven še študirala :( ampak velikokrat je pomagalo že samo da sem globoko vdihnila in si rekla, pa saj bo.....pa kaj če ni pomita posoda, pa kaj če je za likat samo da imam jaz svojo štručko.
In kadar mi je mami prišla pomagat, sem šla počivat, saj ej bil amami z tem namenom tam. Raje sem videla da mi je pomirkala pikca in sem jaz zaspala, kot da mi je pospravljala.... Zmeni se z mamico, da bi takrat počila.
Pa še sreda bo kmalu mimo.
lp :kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mal je treba pojamrat
18.10.2004 22:05:28   
Katja & Kiara
Neva, se strinjam. Sej se nisem zapustila :ups:
Samo ta vsakodnevni make-up mi pa nekak ni prisel v kri. Tud v "prejsnjem zivljenju" ne. Pri meni je to nekak tko kot pri drugih dieta - vsake tolko casa si recem od jutri naprej pa sigurno :)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

mleko baby love BIO
tina202

Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka. Za to mleko pa slišim same pohvale. Zanima me vaše mnenje: (Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)

že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (72%)

prebava se je izboljšala (11%)

prebava se je poslabšala (3%)

prebava je ostala ista- dobra (8%)

prebava je ostala ista- slaba (6%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!