frutka_ -> Mal je treba pojamrat (18.10.2004 17:59:05)
|
Eh, ne skrbi! Meni pride kakšen dan, ko bi si dobesedno najraje šus pognala v glavo...:(kakšen drugi dan ( največ je takih!) pa kipim od energije. :) Pa Red bull bi tudi spila kakšen, ampak dojim...tako da bom malo počakala. Ko sem utrujena običajno možeku pojamram in me pocarta pa potem greva skupaj kam na kavo ali pa mi obljubi:torta: in je bolje. Ja, hitro se me kupi! Nekoč sem nekje prebrala, da je en moški napisala kako so nekatere mamice "neurejene", ker nimajo npr. obritih nog. Jaz nimam polega dojenčka včasih niti časa iti na WC, noge so pa res moja zadnja skrb...pa da ne bo pomote. Zelo rada sem urejena in vse, toda ko otroka in sebe uredim da kam greva me običajno pobruhca, polula, se pokakca...in meni v tem času še kako lepa frizura pade dol. Sicer pa samo ded lahko izjavi kaj takega. Ne sekiraj se. Poskusi izkoristit prosti čas (teh par sekund!) za počitek, usedi se dol, globoko vdihni...in preženi negativno energojo stran, potem pa hajdi naprej! 9nebesaVerjemi, da nismo vse židane volje vsaki dan!9nebesa
|
|
|
|