|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želja po zanositvi?
28.4.2007 8:29:10   
alekasandra
Pred kratkim sem izgubila mamo, z njeno izgubo sem izgubila tudi željo po otroku. Moja mami si je tako želela postati babi, a se ji želja ni uresničila, kljub temu da delava na tem že dalj časa. Sedaj je želja izginila. Nimam niti želje po ljubljenju, včasih me moti tudi partnerjev dotik, ker vem, da si bo želel nekaj več, jaz  pa si najmanj želim seksa. Vedno bolj me je strah prihodnosti in včasih nimam niti dovolj energije zase, kaj šele da bi se morala 100 % posvečati drugemu bitju. Trenutno živim iz dneva v dan.

otroci so naše največje bogatstvo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želja po zanositvi?
28.4.2007 9:02:38   
lana38
Stanje, ki ga opisuješ je normalno ob izgubi. Samo ne odvračaj partnerja od sebe. Raje se odkrito pogovorita o tvojih težavah. Boš videla, da bo pomagalao. Jaz sem lani marca izgubila svojega nerojenega user posted image , pa mi je najbolj pomagal pogovor in to, da sem povedala vse ven, kar mi je ležalo na duši. Upam, da se čimprej pobereš iz tega stanja bolečine. Čas bo tudi prinesel svoje.
LP

lana38

(odgovor članu alekasandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2007 9:18:27   
*alja*
najprej MOJE SOŽALJE ob izgubi!

Jas te čist razumem, saj sem pred petimi leti izgubila očeta, čez eno leto eno babico, čez dve leti drugo babico. Vglavnem bila sem čist na dnu. Zaprla sem se vase, prekinola stike z sedanjim partnerjem,... Ampak na koncu je res pomagal le pogovor, drugače bi ostala čist sama z svojo bolečino.

Tako da ne se zapirat, pogovori se, pomagalo ti bo. In ne obupaj.

Tvoja mama bo prav tako ponosna na tebe in bo ponosna babica čeprav ne bo z tabo in z otrokom.

Pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2007 10:30:49   
Anonimen
Moje sožalje.

Ko sem jaz pred tremi leti izgubila očeta se mi je dogajalo podobno, želela sem samo mir in da me vsi pustijo pri miru. Dotaknit se me ni smel nihče. Po enem letu je še mami zbolela za rakom, čez pol leta je umrla moja teta, ki sem jo imela za mamo ko sem bila mala.... Dve leti življenja je šlo mimo mene, saj nisem videla nič, čutila nič, se pogovarjala z nikomer...
Z mojim sva šla narazen, sem jaz naredila konec, ker isem več videla prihodnosti. V bistvu sem bila čisto depresivna.
Potem je pa prijateljici umrla mami. Bilo mi je grozno ampak sem vso svojo energijo porabila za to da sem bila ob njej, ji pomagala...in v bistvu sem s tem tudi sebi pomagala. Saj sem končno lahko dala vse ven.
Sedaj sva s partnerjem skupaj, se pogovarjava, se ne zapiram več vase, on razume če rabim trenutke zase....

Zato, se čim več pogovarjaj, joči, kriči....kar te prime, samo da daš vse ven iz sebe. Ne zadržuj bolečine.

In s časoma, še opazila ne boš kdaj, se boš spominjala samo lepih stvari, boš želela imeti partnerja ob sebi, otroke....in se boš zavedala, da imaš še vedno mami, samo ne v fizični obliki. Prisotna bo pa vedno.

user posted image

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?