|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katere rolerje kupiti
25.4.2007 21:28:27   
megge
Hčerki bi kupila za rojstni dan rolerje, pa ne vem katere. Izkušnje imam z Roches rolerji (so mi super), in z enimi za 6.000 sit, s katerimi se hčerka sploh ni hotela voziti, ker je rekla, da ne peljejo dobro. A so kakšni, za katere veste da so tudi v redu, pa cenovno ugodnejši od Roches.  Pa lep večer !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katere rolerje kupiti
25.4.2007 21:48:35   
darinkan
Jaz sem prejšnji teden moji 4-letnici kupila nastavljive CRAZY CREEK pa sem zelo zadovoljna. V Inetrsportu sem dala 30 EUR. Imajo res nekoliko bolj kompicirano zapiranje kot Rocers, ampak cena to oddtehta.

(odgovor članu megge)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2007 9:25:36   
*lea*
Mislim ,da je pomembno paziti na material iz katerega so narejena koleščka. Po moje, da je tvoja hčerka ravno zaradi tega rekla, da se slabo poljejo. Če so koleščka plastična, je težje voziti. 

(odgovor članu darinkan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2007 12:39:34   
Anol
Kolikor vem so dobri od FILE, ampak ne vem če so cenovno ugodnejši. Vem, da jih prodajajo v Hali A spodaj je ena fina trgovinica z rolerji k tud super svetujejo, pa mislim, da jih imajo tudi v Hervisu.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu *lea*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2007 14:13:33   
sato
Ob nakupu bodi pozorna na oznako ABEC, ki mora biti vsaj 3 (se pravi ABEC 3 ali več). Na to je nas opozoril vaditelj rolanja lani, pa tisti z nižjo oznako res počasneje grejo. Za otroke je tri dovolj, za odrasle pa od 7 navzgor (po njegovih besedah).

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?