katere rolerje kupiti (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

megge -> katere rolerje kupiti (25.4.2007 21:28:27)

Hčerki bi kupila za rojstni dan rolerje, pa ne vem katere. Izkušnje imam z Roches rolerji (so mi super), in z enimi za 6.000 sit, s katerimi se hčerka sploh ni hotela voziti, ker je rekla, da ne peljejo dobro. A so kakšni, za katere veste da so tudi v redu, pa cenovno ugodnejši od Roches.  Pa lep večer !

darinkan -> RE: katere rolerje kupiti (25.4.2007 21:48:35)

Jaz sem prejšnji teden moji 4-letnici kupila nastavljive CRAZY CREEK pa sem zelo zadovoljna. V Inetrsportu sem dala 30 EUR. Imajo res nekoliko bolj kompicirano zapiranje kot Rocers, ampak cena to oddtehta.

*lea* -> RE: katere rolerje kupiti (27.4.2007 9:25:36)

Mislim ,da je pomembno paziti na material iz katerega so narejena koleščka. Po moje, da je tvoja hčerka ravno zaradi tega rekla, da se slabo poljejo. Če so koleščka plastična, je težje voziti. 

Anol -> RE: katere rolerje kupiti (29.4.2007 12:39:34)

Kolikor vem so dobri od FILE, ampak ne vem če so cenovno ugodnejši. Vem, da jih prodajajo v Hali A spodaj je ena fina trgovinica z rolerji k tud super svetujejo, pa mislim, da jih imajo tudi v Hervisu.

sato -> RE: katere rolerje kupiti (29.4.2007 14:13:33)

Ob nakupu bodi pozorna na oznako ABEC, ki mora biti vsaj 3 (se pravi ABEC 3 ali več). Na to je nas opozoril vaditelj rolanja lani, pa tisti z nižjo oznako res počasneje grejo. Za otroke je tri dovolj, za odrasle pa od 7 navzgor (po njegovih besedah).

Stran: [1]