|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa zdaj?
15.10.2004 9:44:00   
tinadvojčica
Sem v 34 tednu in imam nabavljeno že čisto vse tako da lahko zdaj samo še čakam ali kaj??
Mi je tako čudno ker sem do zdaj vedno imela v glavi da moram nekaj kupit da ne bom slučajno rodila prezgodaj ker imam dve pikici.Ampak zdaj imam pa že vse pa nisem navajena doma sedeti in nič delati.

Kako pa vi pričakujete svoje sončke?

Saj vem da je kar nekaj ampak saj veste dolgčas!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj pa zdaj?
15.10.2004 9:51:51   
Anonimen
Po mojih izkušnjah boš kupovala še kar naprej, da boš imela vsega preveč. Svetujem ti, da če se ne boš mogla premagat, potem kupuj vsaj že malo večje.

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj pa zdaj?
15.10.2004 10:01:30   
malika
jaz sem v tistem času, ko sem čakala nakvačkala zaveso za otroško sobico.Tako mini s medvedki. je zelo lepa, pa še čas je minil, kot bi mignil. Drugače pa preberi kakšno knjigo, ker je potem dolgo ne boš imela čas prijet v roko.

:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj pa zdaj?
15.10.2004 10:06:08   
mika
JAZ SEM ŠELE SEDAJ POSVETILA NABAVI STVARI ZA NAŠEGA :duda:.
PREJ SEM IMELA VELIKO DELA ZA IZPITE IN S PRIPRAVAMI NA POROKO.

SE MI ZDI DA IMAM ŠE DOVOLJ ČASA, KAR PA SPLOH NI RES. VČERAJ ME JE TRGOVKA V BABY CENTRU PRESTRAŠILA, DA LAHKO NA VOZIČEK ČAKAM TUDI DO MESEC IN POL, ČE GA NIMAJO NA ZALOGI.

SPLOH PA NISEM POMISLILA, DA LAHKO RODIM PRED PREDVIDENIM ROKOM. HOČEM PA KUPIT VSE TAKO KOT JAZ ŽELIM.

KO SEM MAMI OPISALA KAKŠEN VOZIČEK BOVA Z MOŽIČKOM KUPLA, MI JE REKLA DA TO MORA ONA VIDET IN ME JE SKORAJ :hudicek: KAP. TKŠNE STVARI ME IZREDNO MOTIJO - MOGOČE SEM PA JAZ SAMO MALO OBČUTLJIVA.

ZATO MORAM ČIMPREJ VOZIČEK, POSTELJICO IN OSTALE STVARI NABAVIT, TAKO DA BO PO MOJEM OKUSU.

LP MIA
:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj pa zdaj?
15.10.2004 10:38:14   
kimi
Ponavadi mamice z dvojči rodijo nekje v 7 mesecu. Seveda pa to ni pravilo. Največkrat se rodijo takrat

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?