kaj pa zdaj? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tinadvojčica -> kaj pa zdaj? (15.10.2004 9:44:00)

Sem v 34 tednu in imam nabavljeno že čisto vse tako da lahko zdaj samo še čakam ali kaj??
Mi je tako čudno ker sem do zdaj vedno imela v glavi da moram nekaj kupit da ne bom slučajno rodila prezgodaj ker imam dve pikici.Ampak zdaj imam pa že vse pa nisem navajena doma sedeti in nič delati.

Kako pa vi pričakujete svoje sončke?

Saj vem da je kar nekaj ampak saj veste dolgčas!

Anonimen -> kaj pa zdaj? (15.10.2004 9:51:51)

Po mojih izkušnjah boš kupovala še kar naprej, da boš imela vsega preveč. Svetujem ti, da če se ne boš mogla premagat, potem kupuj vsaj že malo večje.

malika -> kaj pa zdaj? (15.10.2004 10:01:30)

jaz sem v tistem času, ko sem čakala nakvačkala zaveso za otroško sobico.Tako mini s medvedki. je zelo lepa, pa še čas je minil, kot bi mignil. Drugače pa preberi kakšno knjigo, ker je potem dolgo ne boš imela čas prijet v roko.

:)

mika -> kaj pa zdaj? (15.10.2004 10:06:08)

JAZ SEM ŠELE SEDAJ POSVETILA NABAVI STVARI ZA NAŠEGA :duda:.
PREJ SEM IMELA VELIKO DELA ZA IZPITE IN S PRIPRAVAMI NA POROKO.

SE MI ZDI DA IMAM ŠE DOVOLJ ČASA, KAR PA SPLOH NI RES. VČERAJ ME JE TRGOVKA V BABY CENTRU PRESTRAŠILA, DA LAHKO NA VOZIČEK ČAKAM TUDI DO MESEC IN POL, ČE GA NIMAJO NA ZALOGI.

SPLOH PA NISEM POMISLILA, DA LAHKO RODIM PRED PREDVIDENIM ROKOM. HOČEM PA KUPIT VSE TAKO KOT JAZ ŽELIM.

KO SEM MAMI OPISALA KAKŠEN VOZIČEK BOVA Z MOŽIČKOM KUPLA, MI JE REKLA DA TO MORA ONA VIDET IN ME JE SKORAJ :hudicek: KAP. TKŠNE STVARI ME IZREDNO MOTIJO - MOGOČE SEM PA JAZ SAMO MALO OBČUTLJIVA.

ZATO MORAM ČIMPREJ VOZIČEK, POSTELJICO IN OSTALE STVARI NABAVIT, TAKO DA BO PO MOJEM OKUSU.

LP MIA
:ups:

kimi -> kaj pa zdaj? (15.10.2004 10:38:14)

Ponavadi mamice z dvojči rodijo nekje v 7 mesecu. Seveda pa to ni pravilo. Največkrat se rodijo takrat

Stran: [1]