ronja
|
NO, saj včasih to sploh ni potrebno, da bi se tale anonimnost tako računalniško razkrila, včasih ti že zdrava pamet v kombinaciji z malo sreče pove, kdo se skriva zadaj, če se ti lih da to študirat... Tak je meni bakfark anonimno odgovoril pri temi o taščah, kjer je nati spraševala, če ma sploh kdo še v redu taščo in sem sama svojo ful pohvalila (kar si vsekakor zasluži ), povedala sem, da mam srečo, da je taka, vendar pa sem si drznila namignit, da je to, kakšni so drugi do nas, en mičkeno odvisno tudi od nas samih, pa je bilo že preveč . NO, mi je napisal, da sem "popolna kot vedno in da ne morem solit drugim pameti, ker se mi ni še nič slabega zgodilo", hehe. Zanimivo, da se sama nisemo nikoli tako videla, še bolj zanimivo je to, da on ve, kaj vse se je meni dogajalo, res je, da mam srečo z ljudmi okoli sebe in očitno dokaj dobro intuicijo za zbiranje le teh, to je pa tudi vse. No, kar sem hotela rečt, je, da je hec to, da je dečko pisal to pod anonimen... Pa je pozabil, da se ob pol petih po rrji zelo malo ljudi sprehaja - in če dobim odgovor v roku 2 minut in sva samo dva na tej temi, ni treba bit lih genij, da vidiš, kaj je kdo napisal... Tako da evo namig tistim, ki jih kaj takega zbode Sem ga že mislila na ZS vprašat, zakaj zavraga si pa tega ni upal kar tako napisat, pa sem ugotovila, da nekak nima smisla in nimam časa za take traparije . Ko pa ste tu lih o tem razglabljali, pač povem možno rešitev, traja tren oka, da vidiš, kdo je na temi, hehe Sama funkcije anonimen še nisem uporabila, bi pa jo v primeru, če bi bil problem tako kočljiv in bi vseeno želela odgovore ali pa v primeru, ko bi s tem izpostavila nekoga drugega, ki recimo ne želi, da se določena stvar javno ve - glede na to, da nekak ni problem zvedet, kdo sem. Sem enkrat razmišljala o tem, da bi en odgovor napisala anonimno prav zaradi tega, vendar sem si premislila in rajši nisem nič napisala. Ni bi pa letel odgovor na nikogar osebno, samo osebna izkušnja
|