|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediater v Slovenski Bistrici
14.10.2004 13:14:26   
Pi-kica 1
Pozdravljene!

Počasi se tudi jaz pripravljam, da se vam pridružim na tem forumu - zaenkrat sem še na forumu nosečnost, a že drugi mesec se bo to spremenilo. Počasi razmišljam o izbiri pediatra in ker vem, da vas je nekaj iz Slovenske Bistrice, me zanima, če mi lahko katera koga priporoči. Sama sem namreč šele pred kratkim priseljena in še nikogar ne poznam.

Hvala za vsak nasvet!

LP

Pi-kica
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.10.2004 15:23:19   
Seven*
Jaz imam Visnjo Zorko. Ta zdravnica je bila mislim da 3x izbrana za pediatrinjo leta. Izbirali so pacienti, akcijo je izvedla revija Viva. Zenska je prava faca!!! Jaz sem z njo zelo zadovoljna. Je pa Breda Kodelic tud dobra zdravnica.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2004 21:51:29   
Sarina
Zdravo :nosecka:! Midve z mojo malo :miska: imava tudi Višnjo Zorko in jo toplo priporočam - kot pravi Seven : prava faca :bravo:! Mislim, da ti ne bo žal, če jo izbereš :). Vse dobro ti želim, pol se pa kmalu vidimo v posvetovalnici :):bravo:. Še en :duda: bo - juhuhu!

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2004 11:37:20   
ESA
Pozdravljene!
Mislim da sta obe pediatrinji - Višnja Zorko in Breda Kodelič zelo vredu. Je pa res, da je Višnja Zorko bolj preprosta. Pove vse po domače, tako da jo razumeš, Kodeličovo pa moraš vse sam vprašat, se pa ful zavzame za otoka in če je kaj te takoj pošlje naprej. Jaz imam sicer izbrano dr. Kodelič in mi ni žal. V posvetovalnico in ko imaš ceplenje tako ne prideš vedno k svoji pediatrinji, ker ima enkrat ena cepljenje, ena pa ordinacijo in obratno. Če je otrok bolan pa te naročijo k tvoji zdravnici.

ČAO

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?