Pediater v Slovenski Bistrici (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Pi-kica 1 -> Pediater v Slovenski Bistrici (14.10.2004 13:14:26)

Pozdravljene!

Počasi se tudi jaz pripravljam, da se vam pridružim na tem forumu - zaenkrat sem še na forumu nosečnost, a že drugi mesec se bo to spremenilo. Počasi razmišljam o izbiri pediatra in ker vem, da vas je nekaj iz Slovenske Bistrice, me zanima, če mi lahko katera koga priporoči. Sama sem namreč šele pred kratkim priseljena in še nikogar ne poznam.

Hvala za vsak nasvet!

LP

Pi-kica

Seven* -> Pediater v Slovenski Bistrici (14.10.2004 15:23:19)

Jaz imam Visnjo Zorko. Ta zdravnica je bila mislim da 3x izbrana za pediatrinjo leta. Izbirali so pacienti, akcijo je izvedla revija Viva. Zenska je prava faca!!! Jaz sem z njo zelo zadovoljna. Je pa Breda Kodelic tud dobra zdravnica.

Sarina -> Pediater v Slovenski Bistrici (14.10.2004 21:51:29)

Zdravo :nosecka:! Midve z mojo malo :miska: imava tudi Višnjo Zorko in jo toplo priporočam - kot pravi Seven : prava faca :bravo:! Mislim, da ti ne bo žal, če jo izbereš :). Vse dobro ti želim, pol se pa kmalu vidimo v posvetovalnici :):bravo:. Še en :duda: bo - juhuhu!

ESA -> Pediater v Slovenski Bistrici (15.10.2004 11:37:20)

Pozdravljene!
Mislim da sta obe pediatrinji - Višnja Zorko in Breda Kodelič zelo vredu. Je pa res, da je Višnja Zorko bolj preprosta. Pove vse po domače, tako da jo razumeš, Kodeličovo pa moraš vse sam vprašat, se pa ful zavzame za otoka in če je kaj te takoj pošlje naprej. Jaz imam sicer izbrano dr. Kodelič in mi ni žal. V posvetovalnico in ko imaš ceplenje tako ne prideš vedno k svoji pediatrinji, ker ima enkrat ena cepljenje, ena pa ordinacijo in obratno. Če je otrok bolan pa te naročijo k tvoji zdravnici.

ČAO

Stran: [1]