|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   perfect-pralni stroj
19.4.2007 9:59:02   
romy
Imam pralni stroj od Perfecta. Star je 2,5 let, se pravi da ni več v garanciji. Do sedaj je bilo vse ok in sem bila super zadovoljna z njim. Kakšna dva meseca pa stroj grozno ropota in "poka" ob centrifugi. Klicala sem serviserja in mi je rekel, da on od Perfecta ne popravlja in da so verjetno šli ležaji. vprašala sem ga še, če lahko perem in je rekel da ni ravno najbolje. Vendar serviserja za ta stroj ne dobim, oz. se baje ne splača popravljat. Moj user posted image  mi je reku naj perem dokler bo šlo bo, ko pa ga bo hudič vzel bova pa drugega kupila. Ampak, ne vem jaz bi vseeno dala stroj popravit.

Je imela katera tako težavo? Vesela bi bila vsakršne izkušnje z tem strojem.

P.s. - Ja, saj vem mal denarja mal muzike. In ker je stroj začel ****, sem si rekla nikoli več kar ene znamke. In kmalu mi crkne DVD od spet kar ene znamke in pol moj kupi od Gorenja DVD in čez 2 meseca crkne še ta. Groza. Tako, da ni vse ravno v znamki.

Ampak nas se pa res hudič drži zadnje čase glede tega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: perfect-pralni stroj
19.4.2007 10:02:00   
Mina1
Je imela katera tako težavo? Vesela bi bila vsakršne izkušnje z tem strojem.

Ja, nam so šli ležaji pri Gorenju, pa je serviser rekel, naj nikar ne peremo, dokler ne pride. Je nevarno, tako je rekel.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2007 10:05:42   
Mina1
Aja, nam je pole ležajev zamenjal še vrata, se pravi tisti obroč, steklo je ostalo prvotno in smo dali skupaj 100 EUR.

Prej se pozanimaj, koliko bi bilo popravilo, če se ti splača.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2007 10:08:28   
Mina1

1.user posted image
user posted image

1. SERVIS, d.o.o., servisiranje avdio, video elektronskih in biro naprav
Brnčičeva ulica 13
1000 LJUBLJANA

Phone:
+386 1/563 40 60

Telefax:
+386 1/563 40 66

user posted image user posted image user posted image

tule imaš, piše, da tudi toveja popravijo.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2007 10:10:22   
Mina1

user posted image

VICOMA d.o.o., Ljubljana
Šmartinska cesta 152
1000 LJUBLJANA

Phone:
+386 1/520 04 90

Telefax:
+386 1/520 04 97

user posted image user posted image user posted image

evo, še eden, zdaj maš pa dosti ROmyuser posted image .

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2007 8:21:56   
romy
Mina1 - Se ti močno zahvaljujem za tvoje informacije. Sem najprej mislila, da to ne pride v poštev, ker so iz Ljubljane, jaz pa nisem in ne vem če bi se jim splačalo (najbrž se meni ne bi splačalo user posted image ) pridet v naš konec popravljat stroj. Potem pa sem le poklicala in me je gospa najprej vprašala iz kje sem (najbrž je zaradi naglasa takoj slišala da nisem ljubljančanka user posted image ) in mi je potem dala številko od serviserja, ki je iz istega mesta kot jaz. Nato sem ga poklicala in bo prišel v ponedeljek popoldne pogledat kakšno je stanje. Super.

Še enkrat se ti močno zahvaljujem za pomoč in ti želim lep dan. user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2007 8:43:09   
Mina1
No vidiš, samo da se bo zrihtalo tole, brez stroje le ne greuser posted image .  Tudi tebi lep dan.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.