romy -> perfect-pralni stroj (19.4.2007 9:59:02)
|
Imam pralni stroj od Perfecta. Star je 2,5 let, se pravi da ni več v garanciji. Do sedaj je bilo vse ok in sem bila super zadovoljna z njim. Kakšna dva meseca pa stroj grozno ropota in "poka" ob centrifugi. Klicala sem serviserja in mi je rekel, da on od Perfecta ne popravlja in da so verjetno šli ležaji. vprašala sem ga še, če lahko perem in je rekel da ni ravno najbolje. Vendar serviserja za ta stroj ne dobim, oz. se baje ne splača popravljat. Moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] mi je reku naj perem dokler bo šlo bo, ko pa ga bo hudič vzel bova pa drugega kupila. Ampak, ne vem jaz bi vseeno dala stroj popravit. Je imela katera tako težavo? Vesela bi bila vsakršne izkušnje z tem strojem. P.s. - Ja, saj vem mal denarja mal muzike. In ker je stroj začel ****, sem si rekla nikoli več kar ene znamke. In kmalu mi crkne DVD od spet kar ene znamke in pol moj kupi od Gorenja DVD in čez 2 meseca crkne še ta. Groza. Tako, da ni vse ravno v znamki. Ampak nas se pa res hudič drži zadnje čase glede tega.
|
|
|
|