|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj ?!
18.4.2007 21:10:50   
lex
Jaz sem bila stara 18,5, on pa 27. Skupaj bova letos avgusta že 9 let, družbo nama dela sinek že več kot 2 leti (stara 24 let), zdaj pa dobimo še nekoga (stara 27 let). Skupaj sva začela stanovati ena 2 meseca pred 1. porodom (in včasih nama je žal, da nisva že prej). Sva pa še koruznika, ki čakata pravo priliko, da si rečeta dauser posted image .
Pred najino zvezo je bil z eno punco 4,5 leta, ki pa sta šla nekaj mesecev prej narazen. Jaz pa sem bila še premlada za dolge zvezeuser posted image .
Nama je skupaj fajn, kjeti čutiva da je to to. Tudi ti boš, ko pride pravi princ zate.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.4.2007 21:25:50   
čaki
jaz sem bla 21, on 22 skupaj sva zaživela po 5 letih, ko se nama je rodil user posted image , po 5,5 letih pa še user posted image .
zdaj sva skupaj že 13 let, skupaj živiva pa 8 let

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.4.2007 21:27:26   
Anonimen
- spoznala pri mojih 15ih (no, skoraj 16)
- hoditi začela pri mojih 16ih (no, 4 mesece pred 17)
- začela živeti skupaj pri mojih dopolnjenih 19ih
- poročila sva se pri mojih 23,9
- prvega otroka sva dobila pri mojih 31,4
- drugega otroka bova dobila pri mojih 34,4 (če bo vse po sreči)

Torej sva skupaj že skoraj 19 letuser posted image user posted image user posted image user posted image , od tega 10 let poročena

Uauuuuuser posted image

Sprašujete, kaj se je spremenilo? Jaz imam 12 kg več, on pa je brez las. (v teh 19 letih)

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
18.4.2007 21:34:12   
tanikaa
Spoznala pri 19, poročila pri 21, rodila pri 22, postala vdova pri 26. Pri 30-ih spoznala sedanjo ljubezen in skupaj smo že 5 srečnih koruzniških let.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.4.2007 21:35:07   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Torej sva skupaj že skoraj 19 letuser posted image user posted image user posted image user posted image , od tega 10 let poročena

Uauuuuuser posted image

Sprašujete, kaj se je spremenilo? Jaz imam 12 kg več, on pa je brez las. (v teh 19 letih)

Pa čevljev maš večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.4.2007 21:40:17   
Anonimen
*spoznala sva se pri 17-ih
*poročila pri 22-ih
*prviuser posted image  pri 22-ih
*drugi user posted image  pri 24

Poročena?!....12.6 bo 3 leta

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
18.4.2007 21:46:51   
nina166
Skupaj sva od mojega 17 leta (on 23), lani sva postala prvič starša (pri mojih 23), od lani tudi živimo v svojem stanovanju, poročena pa nisva...to naju še čaka user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.4.2007 21:48:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Uauuuuuser posted image

Pa čevljev maš večuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, ja, to je pa tudi resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
18.4.2007 21:48:35   
rainbow
začela hodit pri mojih 23 (on 24), skupaj živet pri 27, prva user posted image pri skoraj 29, vmes poroka, druga pri 30. evo, skupaj 10 let
pa kaj si nor, staramo se ful.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.4.2007 22:19:44   
Pilar
user posted image jaz bom kmalu stara 30, moj mož pa 32,

user posted image skupaj sva 13 let, od tega 3 leta poročena,

user posted image imava dva otroka (Jure je star malo več kot dve leti, Leja pa bo v kratkem praznovala 1.rojstni dan).

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.4.2007 22:45:28   
Anonimen
Spoznala sva se pri mojih 14 letih. hodila za 3 mesece, potem do mojega 17 leta, kot da se ne poznava. Zdaj sva stara jaz 25, on 28. Sva na svojem cca. 3 mesece, trudiva se za user posted image , vendar mormo zdej počakat, ker mamo operacijo in take limonade, ki nas bo lažje pripeljalo do user posted image

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
19.4.2007 6:59:40   
srki
Našla sem ga pri rosnih 17, čakala sem ga do rosnih 20, zaživela z njim pri rosnih 23, leto kasneje sva dobila čudovitega sina, od tega je že skoraj tri leta, pa sem še vedno rosno mladauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.4.2007 13:04:38   
tanikaa
Mlada mogoče res, samo roso pa je pobralo sonce user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.4.2007 13:10:58   
Taula
Spoznala sva ko sem bila stara 22, on 23. Ko sem bila stara 24 sva se skupaj preselila.  Sedaj sem 25. user posted image  pa še ni, se še trudimo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.4.2007 13:29:59   
romy
-prijatelja in znanca že od nekdaj
-začela sva hodit pri mojih 16 ih
-zaživela v "moji sobi" pri mojih 17 ih
-uredila stanovanje pri mojih 18 ih
-dobila sina pri mojih 20 ih

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.4.2007 13:43:35   
mala maja
spoznala sem ga za 18 rd v diskaču user posted image user posted image
prvegauser posted image rodila dva meseca pred 20 rd
drugega user posted image  pri  23
in trtjega user posted image  pri  27

poročila sva se 3 mesece po rojstvu prvega(bi se prej pa sem imela rizično nosečnost). Imeli smo krst in poroko skupaj.user posted image   skupaj sva pa šla živet ko sem bila 4 mesece noseča za prvega pri mojih 19h

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.4.2007 13:52:15   
lenika
Ko sva se spoznala, sem bila stara 16, on pa 21.
Začela hodit pri mojih skoraj 20. letih.
Zaživela skupaj pri mojih 24,5. letih.
Se poročila pri mojih 26. letih.
Otroka sem rodila pri skoraj 28. letih.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
19.4.2007 14:40:33   
puncica
*spoznala pri 22
*poročila pri 25
*prvič rodila pri 26
*drugič rodila pri 28
*zdej je v načrtu hišca

Ja čas hitro leti user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 19.4.2007 14:42:02 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.4.2007 14:54:56   
Anonimen
..hvala punce, ste me kar potolažile.

Čeprav vas je kar nekaj, ki ste mlade postale mamice   user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
19.4.2007 15:21:50   
ronja
Midva sva se spoznala na faksu, sva bila sošolca, torej pri 19h. Takrat sva bila najprej oba zasedena, sva pa bila prijatelja, bili smo ena luštna klapica in smo se super meli. Medtem je on postal fraj, no, nazadnje še jaz in se je zgodilo to, kar so vsi okoli naju vedeli, da se bo, samo nama se ni sanjalo o tem...

Začela sva hodit konec 2. letnika, torej pri 20ih, potem sva živela bolj ali manj ves čas skup, malo pri enem, malo pri drugem (več pri meni, ker pač nisem živela s starši), kuhala sva si skup in zaspala sva vedno skup, praktično že od začetka... potem se nama je ponudila priložnost, da greva na svoje in sva začela obnavljat stanovanje (pri 25, nekje, po diplomi pač), to je trajalo dobro leto, do leto in pol. No, lani za novo leto (torej pri 27) pa sva se še preselila na svoje in zdaj pričakujeva user posted image (sva pa oba 28). počasi se daleč pride, a ne?user posted image

Naj se ti nikamor ne mudi, delaj različne stvari, da spoznaš različne ljudi, to je pa tudi vse, seveda boš našla svojega srčka! Te pa razumem, nekak po 26 nekje začnemo ženske počasi mislit na to, da bi pa nekak enkrat v kratkem (beri v par letih) pa mele otroke...

Ampak pri 20ih se pač dlje časa spoznavaš, pri 30ih pa so ljudje navadno kar hitro pripravljeni skup živet in povečat družinico. Tako se bo verjetno tudi tvojemu novemu ljubemu bolj mudilo in boš hitro videla, če je to to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.4.2007 13:56:39   
študentka Mici
Spoznala za moj 18 rojstni dan, skup začela hodit za moj 19 rojstni dan. Prvič sem ga pripeljala domov čez 7 mesecev (uradno), prej je pa spal pri meni, ko so bili moji na morju. Od takrat, ko sem ga pripeljala domov 31.12.2005 pa sva bila večino časa skupaj. Enkrat tu, enkrat tam. Sedaj pa sva od 1.10.2006 skupaj v LJ kot študent lesarstva in študentka delovne terapije. Tudi med vikendi sva skupaj, le da enkrat tu, drugič tam. O skupni (in za vedno) strehi pa razmišljava po končanem faxu. Dokler bova študirala bova malo tam malo tu, ker nama oboji starši pomagajo in stojijo ob strani in ker še točno ne veva kje bi živela. Je lepo pri enem in pri drugem. Tako, da bo treba it nekam čisto za sebe, da ne bo zamere ;))). Lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?