|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ?!
18.4.2007 15:29:17   
Anonimen
Punce (in tudi moški),

butasto vprašanje - kdaj ste spoznale svoje drage, s katerimi ste si ustvarile družino. Koliko ste bile stare, ko ste jih spoznale in kdaj ste družinico povečale? Meni se zdi, da čas tako hiti, da je joj. jaz pa še vedno nisem našla pravega.  user posted image
...pa bi po nekih mojih osebnih željah in merilih že bil počasi čas za naraščaj.....user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ?!
18.4.2007 15:33:59   
Anonimen
Ko sva se spoznala, sem bila stara 24 (skoraj 25, mi ni veliko falilo), poročila sva se pri mojih 26-ih, rodila sem pri 27-ih in zdaj drugič bom rodila pri 28-ih.
Koliko si pa ti stara, da se sekiraš glede tega? Jaz jih poznam nekaj, ki so si veliko pozneje ustvarile družinico kot jaz, tako da nič obupat, vse še pride, samo ne predajaj se malodušju, obupu in se kar odločit, da tega zate ni, ker potem boš temu primerno živela in bo to to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2007 15:36:16   
karmy
Koliko ste bile stare, ko ste jih spoznale in kdaj ste družinico povečale?

16 let sem bila stara ko sem ga spoznala, povečali smo družinico ko sem bila stara 17 let, in končali smo družinico ko sem bila stara 18 let .... in zdaj smo družinica z novim očkom pri 22 letih user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2007 15:36:45   
Anonimen
27 bom zeo kmalu....

Saj vem, da še nisem starka. Ampak, ena ponesrečena zveza, ki nikamor ne vodi, pa vseeno traja leto-dve, pa bom že skoraj 30.

Mah kaj pa vem, ne bi rada, da me čas povozi  :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2007 15:41:25   
Splet.Ka
Spoznala sva se pred 15 leti, na skupno pot stopila pred 11 leti, družinico ustvarila pred slabim letom.

Vse ob svojem času, ne skrbi!user posted image

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 15:48:52   
plenicka
Anonimna, kot verjetno sama veš se v današnjih časih starost žensk, ki prvič rodijo zvišuje...nimam točnega podatka, se pa ta starost pri nas vrti okrog 30 leta...
Jaz sem očeta svojega otroka spoznala pred 6 leti, rodila pa sem pri 33 letih...in s sinčkom sva ostala sama...
Za družino naj bi se odločali tedaj, ko začutimo, da smo s pravim partnerjem in ko si želimo otroka...ko si ga želita oba.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 15:56:06   
Pingvinčica
Spoznala pri 20, sedaj sva skupaj skoraj 6 let in slabi 2 leti nama družbo dela najina princeska.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2007 16:01:10   
tjaga
Spoznala sva se pred 17. leti, poročila pred 8,5. leti, prvega otroka sva imela točno 9 mesecev in 10 dni po poroki, drugo pupo pa pred 2 leti in 7 meseci.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2007 16:04:26   
CUKRČEK
*spoznala sem ga pri 19-ih
*poročila sem se pri 23-ih
*rodila pri 25-ih
*ko bom rodila dvojčke bom stara 28

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2007 16:14:42   
Anonimen
Spoznala sem ga ko sem bila stara 15,5.
K njemu sem se preselila pri 21ih, pri 25(lani) sva se preselila v svoje stanovanje. Na user posted image  delamo od poletja. Želja je bila že davno prej, samo sva počakala da sva imela stanovanje ipd.
Upamo da kmal rata.

Ti se pa ne sekiraj, tapravi bo prišel ko boš najmanj pričakovala.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2007 16:35:54   
jade1
Spoznala sva se pri 24h in se čez 8 mesecev poročila. 1 otroka sva dobila čez 1 leto. user posted image  Sedaj po malo več kot 5 letih imava 3 otročke. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2007 16:47:19   
sanasan
hm...jaz sem poljubila kar nekaj t.i. žabcev preden sem malo pred 30. srečala princauser posted image ...on je pa še malo več kot desetletje starejši od mene... ampak, sva se v prvem mesecu vse zmenila in nič zgubljala časauser posted image ...po dveh letih sva se najprej odločila za povečanje družinice in hkrati še za poroko...najini okolici ni bilo nič jasno...nama se je pa zdelo, da sva že prestara, da bi 'izgubljala' časuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2007 16:53:21   
Suza
Spoznala pri 16, prvič rodila pri 27, sedaj sam v sedmem mesecu druge nosečnosti in sem stara 30. Skupaj živiva že 11 let, še vedno na koruzi. Jeseni se selimo v svojo hišo.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2007 16:54:07   
sanasan
27 bom zeo kmalu....

Saj vem, da še nisem starka. Ampak, ena ponesrečena zveza, ki nikamor ne vodi, pa vseeno traja leto-dve, pa bom že skoraj 30.

Mah kaj pa vem, ne bi rada, da me čas povozi

anonimna, nič se ne sekiraj....mene je moj zafrkaval, da sem pri 32 že skoraj babica, nato sem bila pa v sobi po porodu najmlajšauser posted image  (z mano sta bili še 36.letnica in 43.letnica - za obe je bil prav tako prvi otrokuser posted image )

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2007 17:32:46   
Linapina
Spoznala pri 16 ih, preselila k njemu pri 18 ih, šla v svoje stanovanje pri 27 ih, dobila hčerko pri 29 ih, še vedno na koruzi.
Poznam pa kar dosti punc, ii so imele daljša razmerja, ko so jih končale in šle v novo razmerje pa so bili kr hitro otroci, tako da ni bati, pride tudi tvoj čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2007 17:36:31   
solatja
spoznala sem ga pri 18h in rodila pri 23h. od takrat tudi skupaj živimo.

poznam tudi sama kar nekaj parov, ki so šli po dooolgih vezah narazen in si potem zelo na hitro ustvarili novo družino (v roku 2h let). mislim, da je to prednost, če spoznaš pravega, ko si že starejši, ker ne zgubljaš časa za nepotrebne stvari in takoj veš, če je to to.

(odgovor članu Linapina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.4.2007 17:38:25   
rija
jaz 22 on 25, naraščaj po 13 letih.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.4.2007 17:44:40   
Špacka

spoznala pri 23, on 24, otroka imela po 7 letih

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.4.2007 17:48:21   
muki1
Ko sva ga začela srat, sem bila stara 18 let, moj fant je postal, ko sem bila stara že 19 let, omožila sem ga pri 25 letih,  prvega otroka sem mu rodila pri 26 letih in drugega pri 29 letih. Zdaj bom pa kmalu 30. Tretji otrok je v planu šele čez 5 let user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.4.2007 18:07:12   
Blacky30
- začela hodit pri 17 letih, on 16
- poročila čez 9 let
- prvega otročka dobila čez 12 let (po začetku zveze)
- drugega počasi planiramo, torej če rata, bo po 15 letih

Zdaj sem stara 31. In potihem še računam na tretjega user posted image . Maš časa na pretek, ne se sekirat.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.4.2007 18:18:52   
Maleal
Spoznala sva se pred 6 leti,imava enega otroka,ki sem ga rodila pri 30 letih,sedaj pričakujeva drugega in bom stara 32 letuser posted image .

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.4.2007 18:36:06   
lelaval
Spoznala pri 17. (3 mesece pred 18. RD), 1. rodila pri 22, 2. pri 23, 3. pri 30. Jeseni bova praznovala 15 let koruzništva.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.4.2007 18:51:31   
soncece24
Spoznala sva se pred 5 leti, jaz 21, on 25, skupaj sva se preselila pred enim letom, jaz 25, on 29 - na otročka pa še čakam user posted image user posted image user posted image ker žal ni želje z njegove strani user posted image user posted image user posted image upam, da bom vsaj pred 30. mamica user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.4.2007 20:05:19   
Anonimen
Ko sva se spoznala sem jih jaz imela 19 in on 18.
Začela sva skupaj živeti po 4 mesecih (splet okoliščin)
Poročila sva se ko sva bila stara 26 in 27 pred 5 meseci.
Septembra bova dobila prvegauser posted image , ko bom jaz stara 28 in on 27.

Povprečna starost v slo za prvega otroka je 28 let.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
18.4.2007 20:36:24   
Blejka26
jaz sem mojega spoznala pred 7mimi leti par sva pa 6let.Prvega otroka sva dobila ko sva bila skupaj 4leta,sedaj pa pričakujeva že drugega.Stara sem bila pa skoraj 20let,ko sva postala par

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?